video aktie – Dailymotion

Dailymotion lockar användare från hela världen detta är en av de mest populära och mångsidiga video dela webbplatser på nätet. De flesta av filmerna på Dailymotion tenderar att vara mer professionell karaktär. De har nyhetssändningar, reklam och kortfilmer.

Sammanfattning

Denna webbplats vänder sig till publiken och erbjuder en hel del av publiken relaterade funktioner. Du kan söka videor med en sökruta eller bläddra i många kategorier. Alla filmerna har förhandsvisningsbilder men inte har beskrivningar.

Varje videoklipp har en liten flagga så att du kan se vilket land filmen kom från. Eftersom det finns videor från platser med olika seder och kulturer, vara medveten om att vissa människor kan överväga några av de filmer explicit.

Till exempel, vi klickade på en nyhetssändning med titeln “Speedbandits” från Danmark. Det visar sig att Speedbandits är bikini starka tjejer som håller hastighetsbegränsningar och flickorna i Danmark inte bär toppar med sina bikinis. Det fanns inga tecken på detta genom titeln eller bild förhandsvisning.

Dailymotion har strikta riktlinjer för innehåll som förbjuder copywrited, pornografiskt, rasistiska och våldsamma filmer som kränker den mänskliga värdigheten och strider mot anständighet eller hotar ungdomar.

Producent funktioner, i allmänhet, är mycket grundläggande. Men kan du ladda upp videoklipp från din webbkamera eller ens från en mobil enhet.

Totalt sett är Dailymotion en mycket underhållande video dela plats, och inte bara på grund av lättklädda danskar. Men inte erbjuder en mängd funktioner för amatör videoproducenter.