Video Converter programvara – Total Video Converter 2017

Vi kan rekommendera Total Video Converter från Effect till några verkliga Mavericks ute. Denna video converter programvara testas ganska bra. Med några få undantag, vi har haft med den. Det är bara några hål det skulle behöva fylla att flytta upp i rankingen, inklusive att lägga till fler kundsupportalternativ. Men om du är den oberoende typen, kan du klara sig bra utan mycket hjälp.

Sammanfattning

I själva verket finns det en hel del försonande kvaliteter i denna produkt. För en sak, kan det konvertera nästan alla videofiler. Total Video Converter konverterar alla kärn videoformat som vi söker i denna kategori (AVI, FLV, MOV, MKV och MP4). Mer avancerade användare kan ha fler alternativ; De kommer att upptäcka att denna video converter erbjuder 10 av de mindre använda format. Även om detta kommer att tillfredsställa de flesta användares behov, högre rankade produkter som erbjuds så många som 20 ytterligare format.

Till skillnad från de flesta av de produkter som vi granskat, är Total Video Converter produktion val inte presenteras som en rullgardinsmeny filformat. Snarare är det ett urval av knappar på en separat skärm. Detta fungerar bra; grafiken gör det verkligen klart vilken utgång du har valt.

Under våra tester fann vi att standardinställningen omvandlar en timslång video på 15 minuter. Och medan detta är en av de snabbaste omvandlingen gånger i vår granskning, resultaten lämnar mycket övrigt att önska. Våra video experter inspekterade konverterade video för brister i bilden. De fann märkbar pixele, kompression artefakt och oskärpa. Dessa brister distrahera från tittarupplevelse, särskilt när den visas på en stor HD-tv. Du kan öka kvaliteten på din konvertering, men kompromissen är en längre behandlingstid.

Den främsta anledningen denna video converter rankas så låg beror på det faktum att det utelämnar några av de extra funktioner som vi söker. Till exempel, inte programmet stödja den nya 4K ultrahög definition videostandard. Den saknar också möjligheten att ladda ner filmer från webbsajter YouTube och Vimeo. Båda dessa funktioner ger större värde och nytta för användarna. Vi var också besviken över att se att Effect, tillverkaren, erbjuder bara en metod för att kontakta företaget – e-post. Det finns ingen gratisnummer eller levande chat-funktion anges på sin webbplats, som lämnar dig med bara ett sätt att nå företaget i fall du har en fråga eller ett problem med programmet.

Om du väljer Total Video Converter, får du ett program som fungerar men har några stora nackdelar. Du får också ett anständigt urval av format och en snabb omvandling, men du förlorar alla trevliga funktioner som gör Video Converter riktigt användbar.