Video Downloader programvara – Total Video Downloader, 2017

Total Video Downloader från eTinysoft är ett program som har en enda funktion. Du kan använda den för att ladda ner nästan alla video på internet. Det är ett av de enklaste produkterna i vår granskning av de bästa online video downloaders på marknaden idag. Det hämtar video samt eller bättre än konkurrenterna, men det saknar förmågan att konvertera video till andra format när de är på din dator.

Sammanfattning

Gränssnittet för detta program är i grunden en webbläsare med genvägar till de mest populära video-sharing webbplatser som YouTube, Vimeo och Dailymotion. Du kan navigera dessa webbplatser, hittar videon du letar efter och klicka sedan på knappen Hämta. Du ser en dialogruta som bekräftar att du vill ladda ner den video. När du har klickat OK, går videon i hämtningskön.

När du är klar med nedladdningen, är det lätt att hitta sin plats på hårddisken. Allt du behöver göra är att trycka på förstoringsglaset bredvid filen i hämtningskön. Programmet tar upp mappen videon hämtades till. Du kan sedan överföra den till en synkronisering, redigera eller konvertera programmet om du vill göra ytterligare arbete med videon.

Inte bara denna ansökan ladda ner filmer från de mest populära delar tomten, men det fungerar även med nästan alla video-sharing tjänst du kommer att hitta. Total Video Downloader hemsida har en lista med över 100 videotjänster med vilka den är kompatibel. Dessa områden omfattar stora innehållsproducenter som CBS, ABC och NBC.

Vad håller denna produkt ur toppskiktet i vår granskning av de bästa Video Downloader programvara är det faktum att du inte kan göra något extra med dina videoklipp när du har hämtat dem. De bästa video downloaders kan konvertera nedladdningar till olika filformat och optimera dem för uppspelning på enheter som smartphones, tabletter och spelsystem.

Total Video Downloader är ett bra val för videodownloader programvara om allt du vill göra är att ladda ner filmer på din dator. Det är ett av de enklaste downloader program på vår uppställning. Men om du behöver ett program som konverterar och optimerar video, du antagligen bör försöka ett annat program.