Video Downloader programvara – YouTube HD Video Converter, 2017

YouTube HD Video Converter från Xilisoft är en video downloader program som låter dig söka efter, ladda ner och konvertera YouTube-videor. Programmet är bra så långt det går; men det är begränsat till YouTube och har inte den starka omvandling och enheten stöd som hittas i de produkter som hävdade de översta platserna på vår sida-vid-sida jämförelse diagram.

Sammanfattning

Det finns tre huvudkomponenter i den här videon Loader: webbläsaren verktygsfältet och filhanteraren. Programmets mest dominerande komponenten är webbläsaren. Tekniskt sett kan du använda webbläsare för att gå någonstans på webben som du vill, men endast praktisk funktion är att söka efter YouTube-videor att ladda ner.

Längs toppen är verktygsraden; funktionerna för varje knapp är ganska lätt att räkna ut. Den nedåtpilen kan du infoga webbadressen till videon du vill ladda ner. De cirkulära pilar tillåter dig att börja en ombyggnad av en nedladdad video, och resten av knapparna fungerar som bekant kontroller för den integrerade webbläsaren.

Filen webbläsaren består av flikar som löper längs den vänstra sidan av det gränssnitt som ger dig tillgång till dina nedladdade och konverterade video.

Som namnet antyder detta program har bara möjlighet att ladda ner filmer från YouTube. Andra video-sharing webbplatser som Facebook, Dailymotion och Vimeo stöds inte. Om du försöker lägga till en video från en annan än YouTube tjänsten får du ett felmeddelande som säger: “Ogiltig nedladdningslänk. Det går inte att skapa hämtar uppgift.” Och medan YouTube är allmänt erkänt som videowebbplatsen premiären på internet, det finns tusentals andra platser på internet som du kanske vill ladda ner filmer från.

Denna applikation kan du också konvertera video som du har hämtat. Du kan antingen göra detta automatiskt efter att en video har hämtats eller manuellt genom att välja den från “Hämtade” -listan. Du kan konvertera dina videoklipp till åtta vanliga filformat, inklusive MP4, AVI och MOV, bara för att nämna några.

Dessutom ger detta program du att optimera dina nedladdade filmer för 12 specifika enheter såsom iPods, iPads och PlayStation Portable system. Även om detta är bekvämt, andra video downloaders vi granskat har en mycket mer komplett lista över konverteringsalternativ. De bästa video downloader program på vår lineup erbjuder mer än ett dussin fil val konvertering och mer än 100 enhet optimeringsalternativ.

Denna video downloader programvara är bra om du bara vill ladda ner video från YouTube. Den har en inbyggd webbläsare som gör att du kan hitta videoklipp som du vill lätt. Emellertid resten av dess funktionsuppsättningen lämnar mycket att önska. Utökad kompatibilitet och fler omvandlings val skulle förbättra detta program rankning på vår sida-vid-sida jämförelse diagram.