video övervakningskameror – Swann PRO-760 2017

Swann s PRO-760 Super Vidvinkel säkerhet kameran är en inomhus och utomhus, väder videoövervakning kamera. Kulan formade Kameran levereras med en tålig metallhölje konstruerad för att hantera elementen och använder Sony teknik för att producera utmärkt bildkvalitet. Säkerhet kameran använder också infrarött för mörkerseende kapacitet.

Med en On-Screen Display (OSD) controller och programvara som kan maximera kamerainställningar, Swann ger dig några användbara verktyg för att få ut det mesta av ditt hem övervakningssystem. Vi gillar den breda betraktningsvinkeln eftersom det ger dig en bredare synfält än några av de andra modellerna på vår uppställning. Kameran också bara väger 1,02 pounds, vilket är mycket lättare än många andra övervakningskameror, och klarar temperaturer från -4 grader till 113 grader Fahrenheit. 60-fots kabel och BNC-till-RCA-adapter kan du ansluta till din DVR eller någon monitor med RCA komponenter (t.ex. TV).

Swann erbjuder en färg 1/3 tums Sony Effio CCD bildsensor och 700 TV Linje kamerans upplösning, som är skarpare än många andra utomhus kameror ger. På natten, ger den infraröda teknik du Imagery upp till 98 fot ut och vidvinkelobjektiv sätter du upp för 75 graders övervakning. På natten, växlar kameran från färg till svartvitt, liksom många konkurrerande modeller. Om du gör det förhindrar färgseendet som du kan se på vissa modeller under låga ljusförhållanden.

Detta Swann modellen inte kommer med inbyggda ljud. Swann gör sälja mikrofoner, som du kan koppla ihop med kameran. Det skall heller inte komma med trådlösa funktioner, liksom några av de andra kamerorna på lineup, så du måste förlita sig på skärmen eller DVR att granska och spara videofilmer. Du kan inte ladda ner en app som strömmar video till din mobila enhet.

Vi trodde PRO-760 Super Vidvinkel övervakningskamera att vara en högkvalitativ modell, särskilt med tanke på priset. Den bredare objektiv innebär att du skulle kunna komma undan med en kamera för din trädgård i stället för två, vilket i slutändan kan du spara på pengar och besvär. Säkerhet kameran producerade god kvalitet bilder i hög och låg ljusinställningar, och det faktum att de komponenter ingår i paketet sparar dig från ytterligare huvudvärk.