video redigeringsprogram – MAGIX Movie Edit Pro 2017

MAGIX Movie Edit Pro 2017 är videoredigeringsprogram som levererar professionell nivå verktyg i en konsument-grade ansökan. Och det gör det på ett sätt som inte skrämma nybörjare. Detta är viktigt eftersom det öppnar upp en helt ny värld av möjligheter till kreativt sinne som kanske ännu inte har högsta kompetens när det gäller videoredigering. Det tjänar Top Ten omdömen om Silver Award i vår granskning av de bästa videoredigeringsprogram.

redigeringsverktyg

Den mest slående skillnaden mellan MAGIX Movie Edit Pro och andra videoredigeringsprogram i vår granskning är en innovation som MAGIX kallar “objektbaserad redigering.” I alla andra videoredigeringsprogram, har varje element dedikerade spår på tidslinjen. Till exempel, video går på ett spår, ljud på en annan, etc. Spåren i denna ansökan är fundamentalt annorlunda i det att du kan sätta någon form av media på ett spår. Detta förändrar dramatiskt hur du handskas med tidslinjen. Det effektiviserar arbetsflödet och tillåter redaktörer att bygga upp sina projekt med färre spår.

En annan avancerad aspekt är vad som kallas proxy redigering. Detta används när du arbetar med högre upplösning bilder. Eftersom högupplösta bilder tar lång tid att göra, detta videoredigeringsprogram skapar lägre kvalitet kopior för dig att arbeta med. När du är redo att exportera ditt projekt, de högupplösta motsvarigheter används för att skapa din färdiga produkten. Detta är en stor tidsbesparing, som finns i några andra videoredigeringsprogram på konsumentledet.

Ett verktyg som kommer att glädja filmskapare är möjligheten att automatiskt synkronisera ljud- och videofiler som är inspelade på separata enheter. Till exempel, om du har fångat videofilmer med en traditionell kamera och kompletterande ljud med en bom mic eller andra ljud fångande anordning, har du två filer med samma ljud. Förr i tiden, skulle du behöva synkronisera dessa element genom att jämföra vågformer och rada upp dem manuellt. Detta videoredigeringsprogram analyserar vågformer för dig och automatiskt synkroniserar dina element. Detta verktyg har också stora fördelar i multicam redigeringsläge, när du arbetar med flera videoklipp i samma händelse tas med olika enheter.

Detta videoredigeringsprogram har en mobil version som kallas MAGIX Movie Edit Touch. Det är inte alls lika fyllig som sin stationära motsvarighet, men det gör att du kan trimma och beskära bilder, lägga till övergångseffekter och export video i full HD. En mobilapp här kraftfulla var otänkbart för bara några år sedan. Den är tillgänglig för Android och Windows Mobile operativsystem.

MAGIX Movie Edit Pro har två huvudsakliga redigeringslägen för användare att välja mellan. Det enklaste att använda är storyboard läget. Detta ställer ut alla dina berättelsens delar i den ordning som de ska användas. Detta skiljer sig från den mer traditionella tidslinje av att varje element ges lika rum i arbetsområdet, oavsett hur länge de kör. Detta gör det mycket lättare för dig att ordna dina bilder, effekter och övergångar i den ordning du vill att de ska visas.

Enkel användning

Tidslinjen redigeringsläge är där erfarna redaktörer hittar alla intrikata granulära verktyg proffsen använder för att skapa filmer som du ser i teatrar och visar du ser på TV. Eftersom detta är konsument-nivå programvara, ansökningarna är inte alls lika sofistikerad som deras professionella motsvarigheter, men de är tillräckligt robusta för att tillfredsställa alla utom de mest krävande användarna.

Det finns en liten redigeringsläge värt att nämna – släpvagns mallar. Dessa är en serie av mallar som har skärsår, övergångar och musik redan på plats. Allt du behöver göra är att släppa filmen som du vill använda i mallen. Detta innebär att du kan ha en professionell kvalitet filmtrailer på bara några minuter. Det är inte så robust eller dynamisk som tidslinjen eller storyboard, men det är säkert en mycket roligt.

När du har skapat din videoprojekt, har du ett antal alternativ för att dela din skapelse med en publik. Skapa en fristående videofil är så enkelt som att välja kvalitet och storlek på din video. Men du har också granulära kontroller som gör att du kan finjustera aspekter av din video som bildhastighet, bildformat och upplösning. MAGIX Movie Edit Pro handtag både enkelhet och avancerad kontroll fint.

Du har också möjlighet att bränna dina videor till en skiva. Denna programvara levereras med möjlighet att skapa DVD, Blu-ray-skivor och AVCHD-skivor. Det gör det också möjligt att ladda upp videoklipp direkt till online-delningssajter som Facebook och YouTube.

Om du har problem med att använda de avancerade verktyg som finns i detta program, MAGIX erbjuder flera online vägar du kan använda för att träna. Främst bland dem återfinns på MAGIX.info. Denna webbplats är en dedikerad online community av kreativa hjärnor som använder MAGIX programvara. Det gör att du kan ansluta med andra redaktörer, filmskapare och annons att lära sig, dela dina projekt och förbättra dina färdigheter.

MAGIX Movie Edit Pro 2017 är ett av de bästa videoredigeringsprogram som finns idag. Avancerade verktyg, såsom fullmakt redigering, och innovationer som objektbaserad redigering gör det en tuff produkt att slå. Det kommer att tillfredsställa både veteran och rookie redaktör lika, vilket är ingen liten bedrift.

delningsalternativ

Hjälp och support

Sammanfattning