video redigeringsprogram – VideoPad 2017

VideoPad Video Editor är en medelmåttig post i vår granskning av de bästa videoredigeringsprogram. Det har många av de grundläggande och avancerade verktyg som vi letar efter. Dock har gränssnittet utseendet och känslan av en ansökan kodad på 1990-talet. Och medan det har alla verktyg du behöver för att bygga en övertygande videoprojekt, har det ett begränsat bibliotek av videoeffekter, övergångar och andra föremål som berikar din video och förenkla redigeringen.

Sammanfattning

Denna video editor ger dig grundläggande versioner av verktygen industrin proffs använder för att skapa filmer, tv-program, reklamfilmer, musikvideor och mycket mer. Och medan de är inte lika kraftfullt som deras professionella motsvarigheter, de tillåter dig att redigera dina filmer på samma sätt som proffsen gör. Verktyg som chroma key (grön-skärm), video stabilisator, färgkorrigering och mer ger dig en hel del kontroll över utseendet och känslan på din videoprojekt. Dessutom erbjuder detta program du obegränsad videoredigerings spår, som ger dig möjlighet att göra ditt projekt så enkelt eller komplicerat som du behöver.

Efter att vi byggt och exporteras vår testprojekt med hjälp av VideoPad, våra experter undersökte resultaten. De noterade brister i kvaliteten på videon i jämförelse med källmaterialet. Suddighet, pixelation och andra störningar var närvarande under hela videon. Många tittare kanske inte märker om de tittar på en mindre skärm eller i ett webbläsarfönster; Men, när de visas på en stor HD-skärm, är dessa brister förstärks och kommer att distrahera från tittarupplevelse.

Liksom dess bibliotek av videoeffekter, VideoPad s delningsalternativ är för gles. Du kan ladda upp din färdiga video direkt till YouTube, Facebook och Flickr i programmet. Du har också möjlighet att bränna din video på en DVD eller Blu-ray-skiva. Däremot programvaran inte tillåter dig att bygga menyer för dessa skivor eller lägga till bonusfunktioner.

VideoPad Video Editor är en blandad kompott. Den har ett brett utbud av videoredigeringsfunktioner som fungerar bra, men det är lätt på effekter, övergångar och andra förbättringar. Kvaliteten på de exporterade videoklipp lämnar mycket övrigt att önska, den sociala delningsalternativ är gles, och erbjuder begränsade skivförfattarverktyg. I slutändan är det ett program som är mindre än summan av dess delar och har kvar av tävlingen i termer av användbarhet och videokvalitet.