videochatt im programvara – ooVoo

ooVoo är ett bra sätt att videochatta med din familj och vänner med stora bildkvalitet, vilket gör det verkar som om du är i samma rum. ooVoo levereras med en mängd funktioner som gör det nära toppen av vår lista och har ett användarvänligt system, vilket gör det lätt för de flesta någon att använda .; Den mest framträdande inslag i ooVoo är videosamtal, vilket gör att du kan ringa dina kontakter via din datorskärm. När du gör detta din kontakt måste vara online vid tidpunkten för att placera samtalet. Om dina vänner inte har ooVoo kan du fortfarande ringa dem med hjälp av webbsamtal. Denna funktion kan användas med din AIM eller Facebook-vänner genom att klicka på webbvideosamtal och skicka en länk för ooVoo webbsamtal. Du kommer att kunna se dina vänner samma ögonblick som de klickar på länken och de kommer att kunna se dig i sin webbläsare utan att behöva ladda ner ooVoo .; När du chattar genom ooVoo du har möjlighet att spela in ett samtal du gör att titta tillbaka på det senare och komma ihåg vad som sades. Med 1000 totalt minuter tillgängliga för lagring och streaming du kan dela dina inspelade chattar med någon .; ooVoo videomeddelandefunktionen kan användas precis som du skulle använda någon e-posttjänst. Du kan skicka en video till dina kontakter som inte kan vara online samtidigt som du är, eller så kan du skicka den till e-postadressen till någon som inte är på ooVoo .; Om du har ett möte med människor inom olika områden och har en presentation att visa, har ooVoo en funktion skrivbordsdelning som gör att du kan visa innehållet i skrivbordet via videosamtal. Detta innebär att du inte behöver skicka presentationen till alla och vänta på dem att komma till samma plats. När du använder den här funktionen samtalsfönstret kommer automatiskt flyttas åt sidan och skrivbordet tar centrum för kvalitet visning .; Om du har en vän eller familjemedlem som inte har tillgång till en dator samtidigt som du vill kontakta dem du kan fortfarande ringa dem med Oovoo s telefonsamtal till fasta telefoner och mobiltelefoner funktionen. Detta gör att du kan ringa upp till 30 länder över hela världen genom att köpa en månatlig plan, eller Oovoo poäng. Denna funktion kommer utan kontrakt eller åtaganden och kan avbrytas när som helst.

Sammanfattning

Kvaliteten på ooVoo video är top of the line, vilket kräver en bredbandsanslutning för att använda och bara några delar av utrustning. Den första delen av utrustning som behövs kommer att vara (naturligtvis) en dator och den andra posten är en webbkamera. ooVoo kan användas utan en webbkamera, men kommer dina kontakter inte att kunna se dig utan en. Rätt belysning rekommenderas när man använder ooVoo att avstå från att ha dim, korniga eller tvättas ut bilder .; ooVoo ger en sida hjälp där du kan hitta vanliga frågor, ett stödcenter och en omfattande guide till grundläggande funktioner.

ooVoo är en högkvalitativ videochatt IM programvara tjänst som ger dig möjlighet att prata med din familj och vänner med några enkla klick. Nackdelen med ooVoo är att för den bästa servicen du och dina kontakt båda behöver ooVoo. För mer information om online video chat IM programvara, se till att läsa några av våra topprankade recensioner.