videokonferenstjänster – Vyew 2017

Vyew är en i första hand en gemensam arbetsyta, och det fungerar som ett videokonferenssystem sekundärt. Den fungerar som en delad skrivbordet där flera användare kan flytta runt saker, göra ändringar och lämna anteckningar, och någon eller alla användare kan gå bort och komma tillbaka för att fortsätta senare. Videokonferens är en funktion inom arbetsytan, för de gånger som interaktion ansikte mot ansikte är fördelaktigt.

Dina möten i Vyew alltid kör – din grupp kan bryta eller individer kan lämna, och dina deltagare kan granska, kommentera eller på annat sätt bidra medan du är borta. När mötet är klar kan du publicera resultatet av mötet eller tillhandahålla länkar till mötet genom Vyew s personligt webbadresser.

Vyew möten kan anpassas med olika layouter, färger och landningsplatser som kan efterlikna utseendet på din verksamhet webbplats. Du kan dela de flesta större filtyper, inklusive dokument, ljud och video. Om du arbetar med program som Vyew inte stöder, kan du screenshot projektet genom Vyew och dina deltagare kan använda whiteboardverktygen på den bilden. Alternativt kan du strömma skrivbordet för andra att se.

Du kan kommunicera på ett par olika sätt på Vyew arbetsytan. Det finns en Push To Talk knapp som använder VOIP. Du kan inkludera en röstinspelning som en anteckning och placera den på arbetsytan. Som värd, kan du strömma video feed till mötet med upp till 50 personer. Upp till fem personer kan använda internet videokonferenser på en gång. Dina deltagare kan använda vanliga amerikanska telefonlinjer för att ringa in som ett konferenssamtal. Även dina deltagare kan tyst meddelande varandra så mötet inte avbryts.

En av Vyew styrkor är hur stor kontroll du har över allas bidrag till ett möte. Deltagare kan bidra anteckningar, whiteboard märken och filer. Värden kan styra nivån av tillgång varje användare har, om de kan kommentera, ladda upp eller chatt, och vad de kan se från värden eller andra deltagare. Du kan ändra åtkomstnivån när som helst under mötet. Dessutom kan du sortera och visa alla dessa bidrag av användaren. Du har också möjlighet att ta emot meddelanden när vissa insatser görs och av vem.

I översikten du skicka inbjudningar och tilldela deltagaruppgifter roller och tillgång. Vyew inte kräver registrering. Du skickar bara ett e-postmeddelande, och dina deltagare klicka på länken för att komma in. När de är i, kan du låta dem navigera innehållet eller tvinga dem att se vad du ser när du går.

Vyew är ett bra val för ditt företag om du är främst i behov av en gemensam arbetsyta med en webb videokonferenser alternativ. Om du letar efter en tjänst som verkligen specialiserat sig på videokonferenser lösningar, det finns många alternativ som är mindre fokuserade på arbetsytan och bättre möjliggör ett ansikte mot ansikte möte.