videoproduktion programvara – Avid Media Composer 2017

Avid är synonymt med prestige och arv. De flesta stora Hollywood-filmer skars med en av Avid familj av video, ljud, grafik eller visuella effekter redigeringsprogram. Dess läge i studion av film åt sidan, har Avid en meritlista som en icke-linjär redigerare (NLE) och det är på grund av detta att Avid Media Composer 4 (Mac och Windows) gör det i topp tre på listan över video produktion programvara.

Funktioner

Det fanns en tid då Avid var den “stora killen på blocket”, men större tryck på marknaden genom sina konkurrenter har verkligen drabbat bolaget hårt. Plus, är ett växande antal produktionsbolag att byta till de mer prisvärda och användarvänliga applikationer.

Avid Media Composer 4 Production Suite erbjuder en uppsjö av produktionsverktyg för att hjälpa redigera och utmatning någon krävande projekt, vare sig det är en film, kommersiell, händelse video, etc. Här är en lista över de program som ingår i sviten

Production Suite (innehåller programvara från tredje part)

Många av Avid Media Composer video och ljud redigeringsverktyg kvar från tidigare versioner, men det finns några nya enastående funktioner, inklusive

Prova innan du köper

Hjälp / Support

Avid erbjuder en utmärkt 30-dagars testversion att ta Media Composer för en dragning, och företaget erbjuder också gratis Startup projekt för att arbeta på, så att du kan komma igång omedelbart med programmet.

Media Composer 5,0

Knappt hade Media Composer 4,0 debuterade i september 2009, men Avid meddelade att 5,0 skulle vara ute efter sommaren 2010, med vissa pekar till juni. Det kan vara frustrerande när stora versionsreleaser komma ut så snart efter den tidigare versionen, men Avid lovar en gratis uppgradering för att välja köpare eller upgraders av 4,0.

Det ser ut som 5,0 kommer idrotten en del nya funktioner, med en betoning på snabbhet, filbaserad redigering (bandlösa) och mobil skärning på bärbara datorer.

Avid erbjuder en mängd olika betalda supportalternativ, tillsammans med en omfattande kunskapsbas med goda råd expert. Det finns också ett antal fria forum och användargrupper på nätet tillägnad hjälpa Media Composer redaktörer.

Avid rykte bygger på sina användares upplevelser, och med en 20 år plus historia och ett arv som NLE val bland många redaktörer i Hollywood och runt om i världen, Media Composer 4.0 kommer att behålla sin position som en branschstandard redigering system .

Sammanfattning