videoringklockor – Docooler, 2017

Den Docooler 7 “video dörrklocka ger dig en HD-view alla som kommer till din dörr. Du kan enkelt visa ankommande gäster även på natten, tack vare mörkerseende funktion, eller så kan du följa din dörr på efterfrågan även om ingen finns. Omfattande inställningar kan du justera ljud och videoalternativ och även anpassa en ringsignal.

Med den här enheten kan du visa besökare till ditt hem eller företag i 480p HD på en 16: 9-skärm med en ¼-tums CMOS-bildsensor. 92-graders capture vinkel gör att du kan få en bra bild av den som är vid din dörr. Dörrklockan Kameran har sex infraröda lampor runt objektivet för mörkerseende, så att gästerna som anländer på natten kan lätt identifieras. Monitorn kan du också få tillgång till och visa på dörrklockan kameran när du vill, även om ingen är där.

Du kan spara upp till 100 bilder på enheten och granska dem när som helst på 7-tums LCD-färgskärm. Det finns en möjlighet att justera ljusstyrka och kontrast för displayen också. Systemet har låg strömförbrukning.

Denna kamera dörrklockan är både vattenavvisande och oxidation säker. Du kan också använda inomhusbildskärmen för att låsa upp dörren om du har en elektrisk lås, så att du inte behöver lämna rummet du befinner dig i bara att låta någon i. Videodörrklockan kommer med allt du behöver för installation , inklusive en adapter, anslutningskablar och skruvar, så att du kan installera den själv.

Du kan styra talar volym på övervakningssystemet, och du kan även stänga av inomhus video intercom behov. Systemet kan också välja en dörrklocka ljud från 16 olika alternativ och anpassa volymen för det.

Den Docooler 7 “video porttelefonen ger dig HD-video så att du kan övervaka och prata med besökare till ditt hus eller företag. En anständig fånga vinkel och mörkerseende kapacitet kan du se vad som händer i din dörr, och du kan spara upp till 100 bilder på enheten. Olika inställningar för video och ljud, samt en elektrisk låsfunktion, hjälper till att hålla dig säker.