videoringklockor – TOMTOP, 2017

Den TOMTOP 2.4G video dörrklocka kan fånga både video och foton trådlöst, och det kommer att låta dig lagra och exportera bilder för senare granskning. Du kan enkelt visa besökarna på färgskärmen och prata med dem på video intercom. Enheten är vattentät och ger dig en mängd olika ljud och visuella kontroller.

Den trådlösa video intercom dörrklockan har en 0.3MP upplösning och mörkerseende som låter dig övervaka besökare till ditt hus eller företag som helst på dygnet. Du kan visa video och bilder när som helst på 3,5-tums LCD-färgskärm, och displayen visar tid och datum, och du kan exportera sparade bilder om det behövs för granskning eller bevis. Dessutom kan du enkelt justera visuella och ljudinställningar direkt på skärmen.

Denna plast kamera dörrklocka är lätt väder och har en regnskydd över linsen för att skydda och garantera tydliga bilder. Det fungerar bäst i temperaturer från -10 grader Celsius till 50 grader Celsius (14 till 122 grader Fahrenheit).

Den TOMTOP levereras med allt som behövs för själv installation inklusive två bildskärmar, adaptrar, en USB-kabel, tre uppladdningsbara batterier, tre stift kablar, en påse med skruvar och en användarmanual. Du kan driva enheten antingen med uppladdningsbara litiumbatterier eller plugin-adaptrar.

Du kan välja en ny ringklocka ringsignal från 16 alternativ på enheten. Den video intercom kan du också prata med besökare och samtidigt hålla dörren stängd. Dessutom finns det en låsa funktion som låter dig låsa upp dörren för en besökare med att trycka på en knapp, förutsatt att du har elektriska lås.

Den TOMTOP 2.4G video dörrklockan kommer trådlöst spela in video och bilder, så att du på ett säkert sätt övervaka besökare till ditt hem eller företag. Den mörkerseende funktion hjälper dig att fånga kvalitet bilder av besökarna på natten eller i svag belysning, och du kan prata med besökare innan du låter dem i. Funktionerna i den här videon dörrklocka systemet ger dig kontroll över säkerhet och fred i ditt hem eller företag.