videospel brännaren mjukvaran – Bandicam 2017

programvara videospel inspelning är komplex, och programvarans prestanda beror på många variabler. Bandicam har de flesta av de verktyg och inställningar som vi söker i den bästa mjukvaran spelet inspelning och det inte sätta en stor påfrestning på din dator. Detta spel brännaren klarar inspelningar av upp till 120 bilder per sekund (fps), vilket är den högsta bild räntetak du kommer att få med spel fånga mjukvaran.

Sammanfattning

När vi sparade inspelningar under spelets gång, fann vi att Bandicam genererade märkbar fördröjning. För en sekund, skulle spelets ram ta upp, och när den återupptas, var vår karaktär på en annan plats och situation. Detta kan mycket väl bero på vår inställning och inställningar vi använde; Men använde vi samma inställning och inställningar för att jämföra alla produkter på vår uppställning.

Bandicam påverkar i spelet prestanda med 9 procent under inspelning 1080p video och 6 procent under inspelning 720p video. Det låg 6 procent för 720p är den bästa av alla produkter på vår uppställning. Bandicam utför också bra totalt sett bara öka fps området med 22 procent. Detta är betydligt lägre än de flesta av de andra produkter som vi testade. Andra än fördröjning vid start och stopp av inspelning utför Bandicam väl. Kolla in vår testmetoder för att lära sig mer om hur vi fick dessa siffror.

Bandicam ger dig de verktyg du behöver för att ta högkvalitativa skärmdumpar, och det låter dig ställa in egna snabbtangenter. Du kan mappa snabbtangenter för att någon knapp du vill. Detta är viktigt eftersom du inte vill kämpa för att nå start / stopp snabbtangent medan du spelar ett spel.

Bildramraten bidrar direkt till en inspelning övergripande kvalitet och filstorlek. Det kan vara svårt att hitta en bra balans mellan kvalitet och effektivitet, men Bandicam låter dig ställa in anpassade bildhastighet. Detta innebär att du kan hitta den sweet spot som är rätt för vad du vill att dina videor att göra, och du behöver inte oroa dig om det finns en fördefinierad alternativ som passar vad du behöver. Du kan även ange egna resolutioner, vilket ger dig ännu mer kontroll över kvaliteten och effektiviteten i dina inspelningar.

Bandicam är stor videospel inspelningsprogram, men det har några märkbara fördröjning vid start och stopp inspelningar. Du kan förvänta sig att leverera högkvalitativa inspelningar, men, och det har de inställningar som du behöver för att finjustera dessa inspelningar. Kraftfulla och lättanvända verktyg kompletterar programvarans enkla användargränssnitt. Bandicam slår en bra balans mellan djup och bredd, vilket ger dig ett bra urval av inspelningsverktyg och hålla dem effektivt.