videospel brännaren mjukvaran – Dxtory 2017

Dxtory är en av de mest kapabla spel fånga program som vi granskat. Men flera aspekter av programvaran hålla tillbaka från att vara närmare till toppen av vår uppställning. Medan användargränssnittet är enkelt koncept, är Dxtory inte det lättaste spelet brännaren att använda. Det finns så många alternativ och inställningar att välja mellan att det kan vara svårt att hitta det du letar efter. Dxtory är en kraftfull och djup spel brännare som ibland blir fast i sina egna funktioner. Som sagt, dessa alternativ och inställningar kan vara en bestämd välsignelse om du har tidigare erfarenhet av mjukvaruspel inspelning.

Sammanfattning

En av de bästa funktionerna i detta spel fånga mjukvaran är att Dxtory kan spela in video upp till 120 bilder per sekund (fps). Hög fps bidrar till den övergripande kvaliteten på din video och ger en mjukare look. En primär fördel med en högre bildhastighet är att det gör Redigera videoklipp lättare. Du bör ha i åtanke att många människor har svårt att urskilja skillnaden mellan 60 fps och något högre i video.

Tyvärr, trots sin höga bildtagningsfrekvensen har Dxtory märkbar fördröjning när du sparar en fil under spelets gång. Fördröjningen är kort, men någon fördröjning är tillräckligt med tid för din karaktär att köra från en klippa, få snipad eller dra agro av varje mob i det omgivande området. Denna fördröjning kan minskas om du äger en high-end gaming PC, men spelare med en vanlig speldator kommer definitivt att märka det.

Dxtory har de flesta av de stödresurser som finns tillgängliga med den bästa mjukvaran spelet inspelning. Av särskilt intresse är de användarforum. De Dxtory forum är det första du bör gå om du har frågor eller problem, som den aktiva Dxtory användarna kanske redan har svaren. Du kan också dra nytta av de tutorials som guidar dig genom Dxtory verktyg. Bruksanvisningen har massor av nyttig information, men tyvärr finns det inte en FAQ sida på supportwebbplatsen. Om du fortfarande har frågor eller funderingar efter att ha använt dessa resurser är tillgängliga via e-post till kundtjänst.

Avancerade användare kommer att älska Dxtory kraftfulla inspelning verktyg och riklig inställningar och programvarans kompatibilitet med olika codecs är imponerande liksom. De flesta användare förmodligen inte kommer att bry sig så mycket om de avancerade verktyg och inställningar, eftersom de bara vill spela in video av deras spel. Oavsett om du är en avancerad användare eller nybörjare, är Dxtory ett bra alternativ, men avancerade användare kommer att få ut av Dxtory mycket mer.