videospel brännaren mjukvaran – PlayClaw 2017

PlayClaw är utformad för att fungera med flerkärniga processorer. Tanken är att att fullt ut utnyttja flera kärnor kommer att minska påverkan på prestanda som mjukvaruspel inspelning har på spelet. I våra tester, såg vi att det verkligen inte bidra till att upprätthålla bra i spelet prestanda. PlayClaw påverkas i spelet prestanda mindre än de flesta andra videospel capture program som vi tittat på. Du vill inte förlora kontrollen under spelets gång bara för att du spelar in en video, så en mindre fotavtryck är bättre. PlayClaw ska fungera med alla spel som använder DirectX eller OpenGL, och den är kompatibel med både Punkbuster och Valve Anti-Cheat. För sin kombination av starka funktioner och bra prestanda, PlayClaw tjänar våra Top Ten Bronze Award.

Prestanda

Vi var totalt sett nöjda med hur lite PlayClaw påverkats i spelet prestanda. Under inspelning 1080p video, inspelad vi en prestations minskning med endast 9 procent. Det är bättre än genomsnittet för alla videospel capture programvara vi testade. Men inspelning vid 720p ådragit sig en prestation hit på cirka 13 procent. Detta beror sannolikt på den extra behandling som nedsampling 720p video från 1080p spelinställningar.

Start och stopp inspelning påverkar inte i spelet bilder per sekund (fps) mycket alls, vilket är bra eftersom vissa program kan orsaka enorma fps sjunker i början och slutet av en inspelning. PlayClaw är en av de mest konsekventa videospel capture program som vi har sett, med en relativt liten ökning av fps intervall. Detta innebär att, under inspelning, är den minsta fps inte så långt bort från den maximala fps som det är med några av de andra brännare som vi testade.

PlayClaw har de flesta av inspelningsverktyg som vi ser i den bästa mjukvaran spelet inspelning. Noterbart kan programmet spela in ljud från 16 källor. Du kan styra volymnivåerna för alla ljudingångar, se till att din röst hörs tydligt i varje video, om det är vad du vill framhäva.

En av höjdpunkterna i PlayClaw är dess egna överlägg. Du får ganska mycket full kontroll över vad dina tittare kommer att se och vad du kan se under spelets gång. Om du vill övervaka systemets prestanda medan du spelar, kan du ställa in en CPU monitor och en GPU-skärm. Den anpassningsförmåga av över i PlayClaw är överträffas av någon annan videospel inspelning ansökan.

Du kan inte spela källor på nätet, vilket innebär att inga webbläsare. Även om detta inte är en verksamhetskritisk funktion för många människor, kan det orsaka problem om du vill göra mer än spela videospel. Även om du vill visa dina tittare något annat innehåll som visas i en webbläsare, måste du hitta lösningar för att få den i videon.

inspelnings~~POS=TRUNC

PlayClaw har inte en hård begränsning på inspelningsbara bildfrekvens. Detta är spännande eftersom mer kontroll du har över dina inspelningar, desto bättre. Tänk på att mycket höga avskiljningsnivå innebär mycket stora filer och det finns inte mycket nytta sätta höga avskiljningsnivå för de flesta människor. Men om du planerar att kraftigt redigera video senare eller vill lägga till slow-motion effekter, då en högre bildfrekvens skulle vara lämpligare. De flesta människor kan inte se skillnaden mellan 40 fps och 60 fps i video, så vi går högre än 60 fps inte erbjuda dig mycket.

Användargränssnittet följer designen trenden av plattor. Om du klickar på en inspelning verktygets kakel, du får motsvarande inställningar för verktyget. Medan gränssnittet är lätt för ögonen, är det inte alltid klart var du måste gå för att hitta vad du vill. Trots PlayClaw har ett stort antal användbara inställningar, kan det vara svårt att hitta dem, vilket gör programmet känner sig mer begränsat än det egentligen är.

Om du är osäker på eller osäker på något, PlayClaw erbjuder handledning, en FAQ sida och en manual. Det finns också ett användarforum där du kan lära och bidra till samhället. För tekniska frågor, kan du maila PlayClaw direkt.

PlayClaw har en anständig gräns frame-rate, och mjukvaran fungerar väl under spelets gång. Den största nackdelen med PlayClaw är dess oförmåga att fånga källor på nätet. Ändå ger det här spelet brännaren du allt du behöver för att spela in högkvalitativ video av ditt spelande, ranking det bland den bästa mjukvaran spelet inspelning.

inspelnings~~POS=TRUNC

Hjälp och support

Sammanfattning