videospel brännaren mjukvaran – ZD Soft Screen Recorder 2017

ZD Soft Screen Recorder har gått igenom flera revideringar i de senaste åren. Den senaste versionen är inte lika kapabla som sin föregångare. Denna video programvara spel inspelning ger dig vad du behöver för att skapa videor av ditt spel, men det snålar på customizability. Detta innebär färre alternativ för dig när du skapar dina inspelningar. Screen Recorder kan säkert spela in dina spel och göra det bra, men du kan känna begränsas av programvarans omfattning.

Sammanfattning

Under våra tester fann vi att Screen Recorder har störst negativ inverkan på i spelet prestanda ur alla produkter i vår topp 10. Under inspelning 1080p video, noterade vi 14 procent försämrad prestanda och en 11 procent minskning för 720p. Vi märkte också fördröjning vid start och stopp inspelning under spelets gång. Totalt för prestanda, inte Screen Recorder inte klarar sig bra jämfört med de andra produkterna i vår uppställning.

Screen Recorder har en gräns på 60 bildrutor per sekund (fps) när du spelar in videoklipp. Vissa människor kan ha mer än 60 fps för redigering och högre kvalitet videor. Det är viktigt att tänka på att ju högre din videons bildfrekvens, desto större filstorleken vara. Generellt högkvalitativ video har en större filstorlek i samband med dem. Detta kan vara både bra och dåligt. En högre kvalitet video ger dig mer att arbeta med när du redigerar, men alltför stora filer är skadliga för delning och uppladdning. Du kan också spela in källor på nätet, som webbläsarelement, vilket kan vara användbart om du planerar att införliva mer än bara tv-spelsmaterial i dina videoklipp.

ZD Soft erbjuder svag hjälp och support. Du kommer inte hitta några användarforum eller tutorials på sin webbplats. Vi försökte hitta en användarmanual, men vi kunde inte få det heller. Om du är i behov av stöd, kan du titta på frågor om ZD Soft hemsida, eller så kan du e-posta supporten. Vi var i stort sett besviken med Screen Recorder supportresurser.

ZD Soft Screen Recorder tidigare version var en mycket mer kapabel produkt som hade mer att erbjuda. Som det är, är Screen Recorder anständigt spel fånga mjukvaran i bästa fall. Det går sämre än de flesta av sina konkurrenter. Detta spel brännaren är inte ett dåligt alternativ, men det är bättre videospel capture programvara på marknaden.