viljor programvara – LegacyWriter 2017

LegacyWriter inte stannar vid att hjälpa dig att göra din egen vilja. Det har mallar och verktyg för att hjälpa dig att skriva ett direktiv hälsovård, även känd som en levande vilja; skapa en Fullmakt; göra slutliga begravningen; och skapa ett schema av tillgångar. Detta online kommer programvara använder en intervju format för att hjälpa dig att hålla information för och enkelt in det i din sista vilja och testamente.

Sammanfattning

Medan du går igenom vart och ett av de intervjufrågor, ser du steg-för-steg-instruktioner som ger dig exempel på uppgifter som efterfrågas och definierar viktiga juridiska termer. LegacyWriter är en av de enda lösningarna på vår vilje programvara översyn som innefattar stavningskontroll, ett ovärderligt verktyg som hjälper till att säkerställa noggrannhet genom dina dokument. Men lämnar ut andra funktioner, såsom checklistor och kalkylblad som finns i bästa vilja programvara.

Detta program ger dig möjlighet att inkludera mycket detaljerade instruktioner om din egendom som inte alla kommer programmet tillåter. Med LegacyWriter kan du ange specifika tillgångar till enskilda mottagare. Den tillåter dig att namnge vårdnadshavare till dina barn och husdjur. Du kan också diktera vad du vill ha gjort med dina kvarlevor efter du dör, inklusive donera dig en särskild organisation för undervisningsändamål eller vetenskaplig forskning.

När du arbetar genom processen att skriva din vilja, finns det hjälp tips placerade i sidofältet med allmänna frågor om det avsnitt du arbetar med. LegacyWriter spårar dina framsteg när du skapar din vilja och låter dig förhandsgranska resultatet innan du sparar eller skriver ut. Du kan spara din vilja i antingen Word eller PDF-format.

Det finns e-support-postadresser och en avsnittet Vanliga frågor på LegacyWriter webbplats om du behöver någon extra hjälp med att skapa din vilja. Telefonsupport erbjuds inte. Detta program har referenslinjer och en advokat katalog tillgänglig; Men dessa resurser kommer till en extra kostnad, eftersom de är en del av ett särskilt bonusprogram.

LegacyWriter nätet kommer Programvaran innehåller stora verktyg, såsom steg-för-steg-instruktioner, förhandsgranskning och stavningskontroll, som hjälper dig att inkludera viktig information om din egendom, tillgångar och väktare för dem du lämnar bakom. För en extra kostnad kan du få tillgång till referenshandboken och advokat katalog. När du är klar med dig testamente, kan LegacyWriter hjälpa dig att skriva en levande vilja och en fullmakt.