vinyl omvandlare skivspelare – Crosley Advance 2017

Crosley Advanced är en av de mer moderna utseende USB skivspelare vi granskat. Modellen finns i svart eller orange. Vi fick den orange modell för vår granskning, och vid första anblicken, har en elegant utseende. Vridbordet har en full tallrik för dina 33s att sitta på, och enheten är remdriven. Remdrivna motorer sägs producera mindre buller under omvandling, eftersom motorn inte ligger direkt under den roterande tallriken.

Sammanfattning

Denna skivspelare är utrustad med ljudinspelning programvara Audacity. Audacity har inte auto-track funktion detektering. Detta innebär att efter avslutad inspelning ena sidan av en LP, måste du gå in i programmet och manuellt dela upp ljudspår om du vill att din konverterade LP delas upp i enskilda låtar.

Fördelen som Audacity har över andra program är dess ljud-städredskap. Audacity har bullerminskning verktyg samt klicka och pop-filter. Om du märker att dina omvandlingar är bullriga med massor av statiska och andra ljud, kan du gå in Audacity och filtrera mycket av det buller utan att kompromissa med ljud ljudkvalitet. Audacity är inte så enkelt att använda som EZ Converter, men det har sina fördelar.

Vi testade varje vinyl omvandlare skivspelare förmåga att skapa högkvalitativa digitala omvandlingar från LP-skivor. Vi använde en handfull av LP-skivor inklusive The Beatles “Rubber Soul” och “Abbey Road,” Jack Whites “Lazaretto” och en 45 av Beatles ‘ “Let It Be”. När vi jämförde låtar från LP-skivor till digitala nedladdningar av samma innehåll, märkte vi att de Crosley ljudfiler var lite dämpat. Ljudkvaliteten kan jämföras med som om du skulle lätt placerat dina händer över öronen medan du lyssnar på låten.

Medan omvandlingar var fortfarande listen alla ljud saknade framträdande och klarhet. Fördelen med att använda denna digitala skivspelare är att det eliminerar en massa oväsen utan att behöva gå tillbaka till mjukvaran och använda buller borttagning verktyg. Det verkar nästan som skivspelaren har en inbyggd brusfiltrering mekanism när den konverterar. Nackdelen är omvandlingar verkar sakna definition.

Denna skivspelare har en handfull funktioner som vi söker i en kvalitet skivspelare. Metall tonarmen balanseras av en motvikt på den andra änden. En motvikt används för att sätta rätt mängd tryck på vinyl, inte bara för att skapa den bästa ljudkvaliteten, men också för att minska slitage på både skivan och nålen. Denna skivspelare har också en antiskate mekanism som förhindrar nålen från att hoppa på skivan.

Denna skivspelare täcks av en ettårig garanti från inköpsdatum. Den Crosley USB skivspelare medföljer en manual som guidar dig genom installationen. Om du har några frågor om din skivspelare prestanda, kan du nå tillverkaren via telefon eller e-post.

Crosley är en snygg skivspelare och har många funktioner, bland annat en motvikt och en antiskating mekanism. LP till digitala omvandlingar vi gjort under testet var ganska ljudlös, men det hade inte den klarhet som andra skivspelare produceras. Detta är inte att säga att kvaliteten var hemskt – tvärtom – andra skivspelare mot toppen av vår lineup produceras tydligare klingande omvandlingar. Detta är fortfarande en kvalitet skivspelare enhet som verkligen förtjänar att vara i vår topp 10 lista.