VoIP-tjänst – 8×8 2017

8×8 är en av de bästa VoIP-tjänster och fokuserar på företag snarare än bostäder planer. Det kan fungera i ett hem och är värt att överväga om du har ett hem eller små företag. Denna tjänst kan ge billiga samtal till 40 olika länder, bland annat mobiltelefoner i andra länder. 8×8 erbjuder anpassade internet ringer planer, anpassade till ditt företags behov.

Sammanfattning

Om du har ett hemmakontor, kan den innehålla hem VoIP med kontorsservice. 8×8 mobilapp kan du förvandla din mobiltelefon eller surfplatta till en VoIP telefon. Denna app gör mer än bara låta dig göra billigare samtal när telefonen är ansluten till internet. Med det kan du göra allt du kan göra med din kontorstelefon med hjälp av mobilen, inklusive inspelning samtal, visning och radering fax, och även göra videosamtal till andra 8×8 användare.

Denna Internet-telefon ger alla de väsentliga samtalsfunktioner, inklusive samtal väntar och nummerpresentation. Vidare har den överföra samtal och en fri andra raden, användbara funktioner när du använder den här tjänsten för ditt företag eller ditt hus. För ytterligare avgifter, kan du ställa in flera telefonlinjer, få ett avgiftsfritt nummer och skicka och ta emot fax med din VoIP-linje.

Tjänsten lyser i Fortune 500 funktioner det innebär för hemmakontoret. Du kan projicera samma professionalism stora företag med pausmusik och en automatisk skötare att styra samtal och ändra din telefon hälsning mellan företag och icke-kontorstid. Dessutom får du konferenssamtal som kan innehålla upp till 15 personer.

Om du är intresserad av siffror samhällstjänst, som 411 nummerupplysning eller 511 Traveler Information, måste du betala en liten vals avgift. Detta kan inte vara ett problem om du inte använder dessa ofta, men de är en bekvämlighet som många andra tjänster.

8×8 ger dig med många handböcker och handböcker, som är användbart om du aldrig har använt VoIP innan. Det ger också en omfattande avsnittet Vanliga frågor, som kan hjälpa dig att lösa eventuella problem som du stöter på under installationen eller när du använder tjänsten. Instruktionerna illustreras, men det finns inte några videoklipp, men hjälp platsen är inte sökbar. 8×8 ger också avgiftsfri telefonsupport och chatt på hemsidan under ordinarie kontorstid. Dessutom, när du registrerar dig för 8X8, får du personlig uppmärksamhet från en agent som hjälper dig att ställa in ditt konto.

8×8 har en VoIP fokus och inte nödvändigtvis avsedd att ge Voice over Internet Protocol för ett hem exklusivt. Däremot kan företaget ta emot hem och företag i en kombinerad plan som låter dig få det bästa av två världar. Eftersom denna VoIP-lösning fokuserar på kontorsfunktioner medan inklusive din bostads telefon samt, är det särskilt väl lämpad för hem företag.