VoIP-tjänst – BroadVoice 2017

Broadvoice är en av de bästa VoIP-tjänster på marknaden, med flexibla planer som inkluderar gratis samtal till Kanada och Puerto Rico, en bra uppsättning funktioner, och mobil och datortelefon stöd. Den saknar några avancerade funktioner, men med dess unika extrafunktioner som gör den användbar för hem företag eller stora familjer, tjänar det vår Top Ten Recensioner Bronze Award.

service Plans

Broadvoice VoIP leverantör toppbetyg för sina serviceplaner, med flera alternativ för att möta dina behov och budget. De inhemska planer bryta ner genom hur länge ditt kontrakt är eller om du pre-pay. Avgiften varierar beroende på hur länge du har haft kontot, men det finns en 30-dagars pengarna tillbaka garanti så att du kan prova tjänsten. Inhemska planer inkluderar Kanada och Puerto Rico, något som inte alla VoIP-tjänster gör, och ger dig en timmes gratis internationella samtal varje månad.

De internationella planer har alla obegränsad minuter, men planerna varierar beroende på antalet nationer servade. Till exempel, det billigaste planen omfattar 28 specifika länder medan den dyraste planen omfattar 87. Om du har särskilda nationer du ringer regelbundet, se till att kontrollera listorna innan du åta sig en plan.

Du kan välja ett annat riktnummer från din nuvarande. Detta gör det möjligt för människor att riktnummer – en bästa vän eller college-ålder barn – att ringa dig utan att ådra långväga priser. Du kan också hålla dina egna telefonnummer i de flesta fall.

Broadvoice levererar de flesta av samtalsfunktioner Vi sökte i affärs VoIP-leverantörer. Några av dessa inkluderar röstbrevlåda, nummerpresentation och kortnummer. Tjänsten ger också selektiv vidarekoppling, en trevlig funktion eftersom det tillåter dig att välja att vidarekoppla samtal som kommer från en viss telefonnummer eller som görs vid en viss tid på dagen. Således, om du vet att du kommer ut ur huset, kan du få samtal som kommer från ditt barns skola vidarebefordras till din mobiltelefon, eller så kan du programmera tjänsten att vidarebefordra alla samtal till din mobiltelefon när du arbetar utanför hem. Även om det har flera av de X11 tjänster som familjer nytta av, till exempel 511 Traveler informations- och 311 City Service, inte har fri 411 samtal för nummerupplysning.

Det saknar samtalsöverföring, och även om det har trepartssamtal, erbjuder den inte konferenssamtal. För de flesta familjer, dessa är inte viktiga funktioner, men de är användbara för hemmet företag. Andra funktioner är användbara för hem företag drabbas också extra kostnader. Dessa inkluderar en virtuell telefonnummer för telefonprogrammet eller ett avgiftsfritt nummer för dina kunder att ringa dig.

samtalsfunktioner

Alla planer dock komma med en klonad linje, vilket innebär att du kan ha två telefoner som verkar oberoende på samma linje. Detta är bra om du har familjemedlemmar som gillar att prata mycket i telefon. De kan prata med vänner eller familj och du kan fortfarande ta emot inkommande samtal eller ringer ett samtal själv.

En enastående egenskap för denna tjänst är den bandbredd sparare, vilket minskar bandbredden telefonen behov. Om din familj använder Internet, kan den här funktionen bidra till tydligare samtal även under rusningstid.

Medan Broadvoice inte har alla samtalsfunktioner som vi söker, det erbjuder alla telefonens funktioner för en Internet-telefon tjänsteleverantör. Enheten är portabel, så att du kan bära din tjänst med dig när du flyttar eller gå på en längre semester. Om du har en egen adapter, till exempel från en tidigare tjänst kan Broadvoice kunna rymma det. Webbplatsen innehåller kompatibla enheter tillsammans med instruktioner för att anpassa dem till den här tjänsten.

Om du vill göra fjärrsamtal eller ens internationella samtal med din mobiltelefon kan du ladda ner mobilappen och använda Broadvoice snarare än att ådra sig roamingavgifter från din mobiltelefon leverantören. Den softphone app låter dig förvandla din dator till en telefon samt, och det kan integreras med Outlook för kontaktinformation. stöd fax levereras som standard, som de flesta VoIP-leverantörer tar extra betalt för.

Denna Internet-telefon tjänsteleverantören har flera bra supportalternativ. Detta VoIP-tjänsten erbjuder installation och felsökningsinformation som är specifik för ett antal olika enheter, en sökbar kunskapsbas och en sammanställning av allmänna frågor. Du kan också få e-stöd, ringa en tekniker för levande hjälp eller använda chatt.

Broadvoice har alla väsentliga delar av en givande VoIP, inklusive obegränsat ringer och en rik repertoar av praktiska och användbara funktioner. Även om det saknar några användbara funktioner, såsom konferenssamtal och vidarekoppling, dess andra styrkor gör det till ett utmärkt val för hem VoIP-tjänsten.

telefonfunktioner

Hjälp och support

Sammanfattning