Web Application Firewall – CloudFlare Web Application Firewall 2017

CloudFlare Pro är mer än bara en webbapplikation brandvägg. Det är en innehållsleveransnätverk som utnyttjar webbserver teknik, nätverk routing och hårdvara för att skydda och påskynda webbplatser.

När du registrerar dig för CloudFlare Pro, blir din webbplats en del av sin gemenskap. Detta innebär att all trafik dirigeras via CloudFlare nätverk för att säkerställa dina besökare få en snabb laddningstid och ökad prestanda. Dessutom är nätverksbaserade applikationsblock skadliga hot och stoppar bots och sökrobotar från att komma åt dina resurser eller använda din bandbredd. Eftersom detta är en nätverksbaserad brandvägg, kan vem som helst med en domän och en webbplats använder denna app, oavsett vilken plattform som används. I de flesta fall, installation tar bara några minuter och kräver en liten förändring till domänens DNS-inställningar.

Det webbaserade gränssnittet är mycket lätt att använda, och det gör att du kan ställa in hur aggressivt du vill att det ska genomdriva dina säkerhetsinställningar. Med hjälp av denna ansökan brandvägg, har du möjlighet att utmana, blockera eller simulera en attack. Om du väljer utmanande och blockering, denna WAF blockerar all trafik den känner igen som oäkta.

CloudFlare s Web Application Firewall snabbt stoppar alla skadlig trafik och attacker på nätverksnivå, innan de når webbplatsens servrar. Dess teknik integreras enkelt med både stationära och mobila webbplatser och applikationer. Denna brandvägg app skyddar mot många hot, inklusive cross-site scripting och begära förfalskning, kommentera spam, SQL-injektion, och överbelastningsattacker. Det kan också skydda din webbplats mot applikationsspecifika attacker, till exempel på CoreCommerce och WordPress.

Som standard körs denna webbapplikation säkerhet OWASP ModSecurity Kärnregeluppsättning, vilket garanterar skydd mot de 10 vanligaste sårbarheter som anges av OWASP, och CloudFlare regeluppsättningar. Denna webbapplikation brandvägg är lätt att anpassa, så att du kan utöka räckvidden av skydd som behövs. Denna app gör att du kan integrera nya regeluppsättningar som experter utveckla dem, importera befintliga regeluppsättningar, och även skriva egna anpassade regeluppsättningar om du uppgraderar till Business och Enterprise alternativ.

Den CloudFlare Pro Web Application Firewall integrerar verktyg för att säkra och snabba upp din webbplats. Det är också lätt att använda och anpassa till din webbplats behov.