webbanalys – Clicky

Clicky Super Pro är bra för övervakning av små till medelstora webbplatser som bloggar eller små företags webbplatser. Den har ett estetiskt tilltalande utseende och ger ett lättanvänt gränssnitt. En sak denna lösning för webbanalys kan göra att andra liknande produkter inte kan spåra Ajax och Flash-händelser, så länge du bädda in en liten bit av JavaScript i koden.

Funktioner

Clicky Super Pro finns också på iPhone, vilket innebär att du kan övervaka din webbplats från var som helst, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Clicky erbjuder andra planer, inklusive en gratis webbanalystjänst som har färre funktioner, men kommer att följa grunddata om det är allt du behöver. Om du letar efter något lite mer kraftfull, ta Clicky Enterprise. Detta monster tjänsten kan du övervaka upp till 50 platser och 200.000 dagliga sidvisningar.

Clicky Super Pro kan övervaka upp till 100.000 sidvisningar per dag på 10 webbplatser. Kostnaden för denna tjänst är $ 19,99 per månad, eller $ 119,99 per år (du får 6 månader gratis om du betalar årligen). Denna lösning erbjuder många av de funktioner som ingår i vår jämförelsematris inklusive en anpassningsbar instrumentpanel, mobil åtkomst, https kompatibel, arbetar med funktionshindrade JavaScript och mycket mer.

Clicky Super Pro är en HTML bas analys räknare som kan generera information om dina besökare i realtid.

En av de coolaste funktionerna på Clicky Super Pro är Twitter-monitorn. Detta paket kan du övervaka 5 sökord på Twitter och bryter ner Tweets i typer; länkar, positiv ton, frågor, retweets, svar och negativa tonen; håller reda på avsändare, mottagare och taggar, och faktiskt visar varje tweet! Twitter verktyg kan vara en orsak ditt företag går med Clicky Pro webbanalys, och du fortfarande få alla andra häftiga funktioner med denna lösning.

trafik~~POS=TRUNC

Clicky Pro kan också övervaka mål och kampanjer i realtid. Du kan välja att spåra när en besökare gör ett inköp, fyller i ett formulär, prenumererar på en feed eller vad din konvertering mål är. När besökaren avslutar denna uppgift Clicky Pro kommer att skapa en historia av att besökarens resa genom din webbplats. Detta gör att du kan se var de kom in, vad de klickade på, etc.

Clicky Super Pro spår användare baserat på IP-adressen. Grunddata inklusive besökare, unika besökare, ingångssidor, tid på plats, och mer ingår i detta paket.

Spy är en speciell funktion som medföljer Clicky Super Pro som tar trafikövervakning till en ny nivå. Detta verktyg låter dig övervaka aktiviteten på din webbplats levande, när som helst. Du kan faktiskt titta på vad som händer på din webbplats.

Några saker som inte är tillgängliga med denna lösning är sidvisningar per besökare, tillbringade tid på sidan, i genomsnitt besök per dag, och besökare väg. Du kanske kunna beräkna dessa data själv baserat på andra rapporter.

Externa remiss uppgifter samt sökmotor nyckelord och fraser samlas av Clicky Super Pro, men inre sökinformation är inte.

Förutom en grundläggande webbplats Sammanfattningsvis kan Clicky Super Pro genererar dagligen, veckovis, månadsvis och årsrapporter, samt rapporter om ett visst datumintervall. Rapporter som beskriver livstid statistik verkar inte vara tillgängliga vid denna tidpunkt.

Hänvisningar

De enda händelser som spåras av detta program är klick, nedladdningar, Flash-händelser, och Ajax händelser. Det är för närvarande inte ett sätt att spåra multimedia vyer eller RSS feed abonnemang med Clicky.

Bara om allt du behöver veta om dina besökare spåras av Clicky Super Pro. Tech information såsom webbläsare info och operativsystem, samt IP-adress och geografisk data alla samlas in och lagras.

Rapport Stat Intervaller

Om du vill exportera en rapport du är begränsad till CSV, XML och Excel-format.

Support är tillgänglig via e-post, online-FAQ / kunskapsbas och användarmodere forum. Vår erfarenhet med e-post Sean vid Clicky var mycket imponerande. Det tog bara 3 minuter att få ett svar.

Om du letar efter en webbanalys lösning som gör det möjligt att övervaka webbplatser som blockerar JavaScript eller övervaka sociala prat på Twitter, är Clicky Super Pro verkligen värt din tid, även om det är långt mindre rapporterings alternativ med den här tjänsten än med vår topp tre utmanare.

För den mest omfattande webbanalys lösningen på marknaden, ta en titt på Coremetrics, Omniture och WebTrends.

händelser

För information om webbanalyslösningar på en mindre budget, titta på vår hemsida Traffic Statistiska omdömen. Också, kolla in våra sökmotorer Services omdömen ta reda på hur du kan förbättra din Google-sida betyg.

Visitor Detaljer

Observera: Vi faktiskt inte installera spårningskoden i våra HTML-sidor från den här tjänsten. Översyn bygger på tillgänglig information demonstrationer och erfarenheter med kundservice.

fil exportera

Hjälp / Support

Sammanfattning