webbdesign programvara – Square Web Design Software 2017

Squarespace är en mångsidig webbplats design mjukvara tjänst som går utöver enkel blogging att skapa attraktiva webbsidor som ser bra ut på mobila enheter och datorer. Det har verktyg för att få din webbplats märkt av sökmotorer och sin egen analytiska program för att hjälpa dig att spåra din webbplats popularitet och tillväxt. På grund av dessa skäl och dess utmärkta värd, är Square the Top Ten Bronze Award vinnare.

Design och Multimedia

Square gränssnitt gör det enkelt för dig att designa en vacker hemsida. Som ett resultat, kan du hitta det verktygsfält intetsägande jämfört med de andra webbdesign program, men fokus ligger på enkelhet och begriplighet, och det har de verktyg som används av nybörjare och mer erfarna användare. Till exempel, har du full kontroll över bildredigering, inklusive beskära eller ändra storlek att göra miniatyrer. Men om du vill använda Square stora bibliotek av professionella och copyright fria bilder, måste du betala extra.

Du kan ändra den mall du använder i ett projekt eller välja en ny mall och samtidigt hålla alla dina tidigare arbete. Denna webbplats designlösning inkluderar blogging förmåga, med ett RSS-flöde så att du kan locka abonnenter. Om du är intresserad av att bygga ett medlemskap, kan du lösenordsskydda vissa sidor för exklusivt innehåll.

Om du behöver en liten butik på nätet, ger Square en som kan hantera upp till 20 produkter. Alternativt kan du skapa en butik med PayPal.

Denna webbplats design mjukvara företaget inte ge bonus reklam kredit för annonser på Google, Bing eller Facebook, men det gör skicka din webbplats till sökmotorer och låter dig att mata in metataggar för sidor och bilder. Dessa är viktiga egenskaper för att förbättra din ranking på sökningar. Att hjälpa till med det, Squarespace har sina egna analyser, så att du kan se hur din webbplats fungerar och få insikt om var att förbättra den för att få fler besökare.

Det finns flera planer, men Professional planen är tillräckligt för de flesta små företag eller privata användare. Med ett års prenumeration får du ett gratis domännamn. Dessa är viktiga för att lägga fram en professionell bild. Du kan bara utforma en webbplats per plan, men du kan ha så många sidor som du vill. Denna webbplats ger inte anpassade e-post, men något att överväga om ditt företag är beroende av online-kommunikation.

marknadsföring funktioner

Denna webbplats design mjukvara värd erbjuder inte telefonsupport, men handledning och samhällsformer har relevant information. Om du har några problem med tjänsten, ger Square ett antal supportalternativ. Vi hittade sina två bästa hjälpverktyg för att vara handledning och samhälls forum och teknisk support svar e-post snabbt. Även om det påstår sig ha chatt stöd, var vi aldrig kunna hitta det aktiva.

Även om grundläggande i utseende, är Square gränssnitt ren och får du tillgång till de verktyg du behöver för att utforma en utmärkt plats. Sin marknadsföring funktioner, särskilt i SEO, är ljudet. Det är ett utmärkt val för början webbdesigner samt erfaren.

värd

Hjälp och support

Sammanfattning