webbhotell – Binero 2017

Binero är ett webbhotell enbart för småföretag. Förpackningarna domän värd skalas ned i jämförelse med de andra webbhotell vi granskat, men tjänsten har en handfull av enastående egenskaper som gör det värt en titt.

Sammanfattning

Binero “småföretag webbhotell paket är gles, men funktionerna ingår är anmärkningsvärda. Till exempel kommer obegränsad diskutrymme och månatliga bandbredd standard i alla sina hosting planer. De omfattar också obegränsad e-postadresser. Vad tjänsten saknar i sin värd planer är obegränsade domäner och MySQL-databaser.

När det gäller funktioner, är Binero mycket en mixed bag, med många användbara dem men förvirrande saknar andra som kommer som standard med andra webbhotell. En webbaserad kontrollpanel kan du hantera din webbplats från något samband, och en integrerad Site Builder kan du designa en webbplats från grunden. Var medveten om, men att byggaren är dra-och-släpp, och dess totala funktion är begränsad. Andra funktioner webbhotell ingår annonserar krediter för att främja din webbplats och ett klick appinstallationer.

Binero ger också anständigt e kapacitet och avancerade funktioner. Förutom obegränsade brevlådor, ger webbhotell spamfilter för att hålla skräppost borta från din inkorg. En cron jobb editor låter dig skräddarsy cron-jobb – eller specifika serveruppgifter, som laddar ner e-post – att ske automatiskt. Webbhotell leverantör förvånansvärt inte ger ett SSL-certifikat utom på sin högsta prissatta planen inte heller innehålla en stats ansökan. Tillgång till webbplatsstatistik är användbart eftersom det ger insikt om hur din webbplats fungerar när det är live på nätet.

Om du stöter på några problem, Binero erbjuder anständigt hjälp och stöd i form av online-resurser. Företagets hjälpcenter ger också tillgång till en kunskapsbas som du kan söka efter nyckelord och en användarguide med tips om hur du använder kontot. Webbhotell har några text tutorials men skulle gynnas av fler, särskilt video tutorials.

Telefonen och chatt stödpersonal lämnar mycket övrigt att önska. Under loppet av flera försök, skulle chattknappen lever inte fungerar, och när den gjorde det, den genomsnittliga väntetiden var drygt 10 minuter. Dess supportpersonal är tydligt utlagda.

Binero har goda erfarenheter för att tillhandahålla enkla, kvalitet webbhotell planer till en rimlig kostnad. Webbhotell saknar vissa funktioner och en anständig support, och dessa två fel hålla denna webbhotell från rankning i topp 10.