webbkonferenstjänster – FUZE Meeting 2017

Fuze Meeting är en smidig, proffsig webbkonferenstjänst som fungerar särskilt bra för internationella företag eller verksamheter där en nyckelspelare resor. Förutom att vara kompatibel med Windows, Mac och Linux, det är väl optimerade för mobila enheter. Fuze har centra över hela världen för att se dina onlinemöten levereras i hög kvalitet ljud och video.

Sammanfattning

Fuze erbjuder en grundläggande men användbar uppsättning dela verktyg. Du kan lägga till innehåll till molnet när som helst under mötet för att dela på skärmen eller via en länk. Du kan också dela skrivbordet om du vill visa något på ett program eller visa en webbplats. Den saknar grupprum för liten grupp samarbete kring ett projekt, dock.

Den whiteboard levereras med märkning verktyg, såsom text, pilar, geometriska former och klisterlappar, och gör det möjligt för alla deltagare att markera en skärm samtidigt. Du kan inte ta skärmdumpar och spara dem med programvaran.

Denna virtuella mötestjänster kan hantera upp till 12 videoströmmar på en gång och har en visuell chat-funktion för en-mot-en sido samtal. Video verktyg kan visa en mängd olika typer videofiler, inklusive HD-video. Du kan också zooma in och lägga till text, pilar, former och anteckningar till videon. Om du spelar in ett möte, kan du få det säkerhetskopieras till din Fuze arkiv eller spara den på datorn.

Fuze virtuella mötet gränssnitt kan hantera upp till 250 deltagare men ändå ger en ren, stilren skärm oavsett om en dator eller smartphone. Därför är det ett bra val för stora företagsmöten och webbseminarier. Vidare har företaget datacenter i USA, Europa och Asien. Dessa funktioner gör det särskilt attraktivt för företag med anställda som reser eller bor i olika länder.

Alla transaktioner är krypterade med en 256-bitars krypteringsprotokollet, som ligger utanför den branschstandard. Tjänsten är kompatibel med de flesta brandväggar och fungerar med alla typer av webbläsare. Mötes repriser är lösenordsskyddade.

Fuze Meeting webbkonferenser tillhandahåller online Vanliga frågor och en del videolektioner. Du kan komma åt en användarmanual genom tjänsten och företaget tillhandahåller systematiska användarhandböcker. Du kan kontakta Fuze Möte via e-post och telefon för kundsupport.

Fuze Meeting webbkonferenstjänst kan du skapa möten nästan omedelbart. Dess gränssnitt och funktioner hjälper era konferenser avlöper. Med mobila optimering och datacenter runt om i världen, det är väl lämpad för internationella företag.