webbplats mall service – Flash4layouts

Flash4layouts har potential att bli en ledare i Flash-mall marknaden, erbjuder de över 8000 mallar och många av dem är riktigt tilltalande mallar med blixt, SWISH och andra interaktiva element samt hög kvalitet lager fotografi.

mall Selection

Vi vill också att Flash4layouts erbjuder en hel del information om mallar, så att du kan göra ett bättre beslut förköps, såsom filtyper, programvarukrav och krav server.

De erbjuder per mall, unik och erbjudanden för att köpa tre på gång, men de inte erbjuder ett medlemskap.

Flash4layouts erbjuder över 8000 mallar i en mängd olika format, inklusive standard, CSS och blixt samt platser för Joomla och andra CMS plattformar. De har också platser med SWISH element, flash intron och e-handel webbplats mallar. Även om de inte erbjuder alla typer av mallar, erbjuder de typerna flesta människor letar efter och de erbjuder en attraktiv samling som inte ser alltför daterad eller gemensamt.

Du kan lätt hitta mallar på Flash4layouts plats efter typ, kategori, nyckelord eller mallnummer. Dessutom, alla sina mallar finns i vanliga filtyper. Vi skulle vilja se dem erbjuder ett medlemskap program, även om tre för under hundra är inte så illa av en affär.

Det är lätt att köpa, ladda ner och packa upp deras hemsida mallfiler och du kan enkelt hitta den mall du letar efter, och med platser som detta som är allt du behöver oroa dig.

Feature Set

De erbjuder support via e-post och skicka användbar information på nätet. Vi skulle vilja se dem amp sitt stöd en bit, kanske lägga till chatt och telefonsupport, eller till och med en mer omfattande online-kunskapsbas utanför deras avsnittet Vanliga frågor.

Vi faktiskt gillade mallarna som erbjuds av Flash4layouts och priserna är rimliga, men vi skulle vilja se dem lägga till några fler supportalternativ och kanske ett medlemskap program.

För en mer omfattande service med ett större urval se vår # 1 produkt Mall Monster.

Enkel användning

Hjälp / Support

Sammanfattning