webbplats programvara för att skapa – WebEasy Professional 2017

WebEasy Professional har ett namn som talar för sig själv. Denna webbplats skapa programvara gör att skapa webbsidor enkelt och trevligt ut. WebEasy Professional använder Microsofts applikations layouter och mönster för sidlayout och navigation. Medan de flesta av våra topprankade produkter är strikt online-applikationer, fungerar WebEasy som en fristående produkt, men ger dig tillgång till månatliga planer som ger hosting och marknadsföring.

Sammanfattning

Denna webbplats bygga programvara är mycket lätt att använda. Vi har kunnat sätta ihop huvudsidan av en e-handel webbplats, komplett med PayPal anslutningar och YouTube-videor, på bara några minuter. Vi använde en mall och sedan lagt element som reflekterade estetik verksamheten.

Denna webbplats skapa programvara har dra-och-släpp-funktion för att öka användbarheten. Denna funktion gör det möjligt att dra bilder, animationer, former, bakgrund texturer och andra förbättringar direkt från sina galleri mappar till din webbsida. Programmet har också en mycket användbar WYSIWYG-gränssnitt, och webbplatsen byggaren programvara genererar automatiskt HTML-kod som kommer att visa din webbplats som du vill ha i alla webbläsare.

Biträdande funktion SEO är bland de mest kraftfulla vi såg. Du kan ange metadata och strategiskt placera sökord per sida, skapa alternativa HTML och lägga bildtaggar, som alla kommer att hjälpa till att driva trafik till din webbplats. Det finns dock några saknade marknadsföring funktioner som håller den här produkten från ranking högre i vår uppställning. Det erbjuder inte reklam poäng, en egen kundvagn eller har sina egna analyser. När det gäller vagnen och analys, har du ytterligare verktyg tack vare Google och PayPal, men programmet känns lite ofullständig.

Som nämnts, finns det inte en värd alternativ om du uppgraderar till den månatliga planen. Men med sin billiga Planen ger dig obegränsad diskutrymme, bandbredd och e-postkonton. Dessutom är fördelen med WebEasy värdskap jämfört med andra webbplatsskapare att du får ett domännamn för livet i stället för ett år.

Verktyget skapar internetsidor levereras med en interaktiv handledning som kan nås när som helst direkt från gränssnittet för omedelbar hjälp om specifika ämnen. Du kan också få tillgång till online tutorials, videor och en hjälp och stöd avsnitt, som täcker ett brett spektrum av ämnen. Från webbplatsen kan du söka vanligaste frågorna i avsnittet Vanliga frågor eller skapa din egen fråga. Du kan också ställa frågor i kontaktformuläret, använder teknisk support telefonnummer eller komma åt chatt stöd.

Vare sig du är nybörjare eller har någon erfarenhet av webbdesign, är WebEasy Professional ett bra sätt att bygga en webbplats från grunden. Det enda skälet till det rankas lägre i vår matris är att om du köper programvaran för en engångskostnad, också måste du lägga till den månatliga hosting plan. Programvaran överbryggar sömlöst gapet mellan användarvänlighet och avancerade, anpassningsbara funktioner. Med sina intuitiva kontroller skärm kombinerat med enkla att följa handledning och en WYSIWYG-plattform utgör WebEasy Professional bra hemsida skapa programvara.