webbplats programvara för att skapa – Wix Webbsidor 2017 – Top Tens

Wix är en av de snabbast växande webbplats skapare där ute. Varje gång vi återkomma denna tjänst, har den uppdaterad mallar och inställningar för att göra upplevelsen mer användarvänliga. Det är inte rangordna bland de allra bästa webbsidor programvara alternativ eftersom funktionen uppsättningarna är utspridda. Varje gränssnitt har tillräckligt med verktyg för att skapa en attraktiv plats men inte innehåller alla verktyg som erfarna användare behöver.

Sammanfattning

Denna webbplats skapare leder dig genom processen webbplats skapande. Först väljer du ett tema baserat på din specifika verksamhetsområde. Det finns för närvarande 529 teman att välja mellan, vilket är en häpnadsväckande nummer som rankas bland de högsta av sina konkurrenter. Men de flesta av dessa mallar är baserade på en konstruktion och har endast små variationer på varje sida layout. Dessutom är prissättningen för dessa teman bygger på den plan du köper. De flesta är gratis, men ett brett urval är tillgängliga via VIP och e-handel planer.

Wix har också värd planer. De mest populära paket är obegränsat plan, vilket möjliggör 10 GB lagringsutrymme och obegränsad bandbredd. Du får också ett års värde av värd för en personlig domännamn, men inte ett associera e-postadress.

Denna webbplats byggmästare programvara marknadsföringsfunktioner sticker ut. För att hjälpa dig att skapa en god grund för nya läsare och möjliga kunder, får du annonskrediter värt några hundra dollar när du registrerar dig.

Stödet för denna tjänst har både positiva och negativa. Tutorials, både video och skriftligt, är mycket användbara. Med detta sagt, när du försöker kontakta Wix, representanterna hänvisar tillbaka till kunskaps snarare än bara svara på din fråga. Vi hade att vänta några dagar för ett e-postsvar, som också skadar processen. Dessutom måste du uppgradera till en av de högsta planer på att prioriteras stöd.

Wix är en upp-och-kommande tjänsten att använda om du funderar på att bygga en webbplats från grunden. Den färdiga produkten kommer att vara en attraktiv plats, tack vare deras omfattande urval av professionella mallar. Tjänstens marknadsföring verktyg kan hjälpa dig att marknadsföra ditt varumärke och hitta potentiella kunder. Totalt sett är detta en tjänst med potential som verkar bli bättre med tiden.