webbplats säkerhet och prestanda – Barracuda, 2017

Barracuda Web Security Flex är inriktad på att skydda din webbplats och kunder. När det gäller webbplats säkerhets- och prestandatjänster går, fokuserar denna produkt på säkerhet. Vi blev imponerade att det finns en hel del skydd mot virus och spionprogram. Det finns inte många funktioner för att stärka resultatet för din webbplats, så om ni vill öka hastigheten sedan en annan tjänst skulle passa dina behov bättre. Om du främst letar efter säkerhet, levererar denna tjänst.

säkerhets~~POS=TRUNC

Barracuda Web Security Flex har en mängd olika webbplats säkerhetsalternativ. Vi var nöjda att det täcker grunderna med deras virus och skadlig programvara. Det använder en antivirus som hjälper till att blockera virus och spionprogram. Det finns också en AJAX analys så att du inte behöver oroa sig för skriptbaserade attacker. Barracuda Web Security Flex erbjuder antispam skydd för att hålla inkorgen fri från irriterande och potentiellt skadliga spam. Det sista vi vill nämna om denna webbplats säkerhetstjänst är att det ger skydd mot informationsläckage. Om du arbetar med personlig information såsom kontonummer, bör du kunna försäkra dina kunder att deras information är säker med dig. Barracuda Web Security kan erbjuda skydd så att du kan andas lite lättare.

En av de enda prestandafunktioner som finns tillgängliga för Barracuda Web Security Flex hjälper till med att hantera bandbredd. Genom att bevara bandbredd och filtrering av innehåll som bidrar till att öka den hastighet med vilken din webbplats laster. Vi skulle ha velat se mer särskilda verktyg för att förbättra din webbplats; några verktyg som de har inkluderat tyckas afterthoughts. Det finns fler alternativ tillgängliga från Barracuda som kommer att hjälpa med webbplats prestanda, men de är en extra kostnad.

Barracuda Web Security Flex är en SaaS, Software as a Service, så vi ville se till att du kan köra den, och inte ha det köra dig. De verktyg som är tillgängliga med denna webbplats säkerhet Performance Service ger dig den kontroll du behöver för att hålla koll på allt. Eftersom denna tjänst ansökan är molnbaserad vi gillade det faktum att instrumentpanelen använder realtidsstatistik. Det finns omedelbara rapporter och du kan även schemalägga dem att visa upp på en daglig basis. Du kan ha alla dina rapporter exporteras till PDF, XML eller CSV. Vi skulle ha velat se ett alternativ för lagring av uppgifter, men den här tjänsten erbjuder inte mycket på det sättet. När data är borta, är det borta, om du inte har exporterat den.

Den hjälp och stöd som erbjuds av Barracuda Networks är fullständig. Vi var nöjda att det finns en chatt. I stället för att besvära med att överföras på ett telefonsamtal eller väntar på ett svar på ett e-postmeddelande, kan du chatta med folk när du behöver dem. Vi var också glad över att det finns webinars du kan få för handledning hjälp när du vill lära dig mer om de specifika arbetet av webbplatsen säkerhet och prestanda service. De ger också ett telefonnummer och e-postadress om du vill kontakta dem på det sättet.

Sammantaget medan Barracuda Web Security Flex erbjuder en hel del i vägen för säkerhet, är resultatet mer av en eftertanke. Eftersom denna tjänst är molnbaserad det inte negativt påverka resultatet för din webbplats, men det betyder inte att din webbplats körs med en snabb hastighet. Om din webbplats är innehåll eller bild tung, med en tjänst som kan förbättra prestandan kan göra eller bryta ditt företag. Om du inte är orolig att förbättra prestanda då Barracuda Web Security Flex kan vara den tjänst du söker.

Performance Tools

hanterings~~POS=TRUNC

Hjälp och support

Sammanfattning