webbplats trafik statistik service – Stat Counter

Statcounter erbjuder en populär spårningstjänst som spårar upp till 15 miljoner sidan laddas med en gräns på en 25.000 loggstorleken för endast $ 29 per månad. Om du övervakar en liten plats med några besökare, de erbjuder en gratis version som stöder en logg storlek 100 eller en $ 9 / månad version med en logg storleksgräns på 1000.

Deras tjänsten inte erbjuder e-handel rapporter men erbjuder en osynlig / synlig räknare, besökare och sida belastning statistik och du kan hantera flera webbplatser från ett konto. Du kan även förstora dina användare och visa populära sökvägar. För en låg kostnad tjänst, är detta ett bra val, särskilt om du inte behöver omvandlingsstatistik.

Till skillnad från många tjänster, Statcounter har nästan identiska rapportering förmågor för alla sina paket i stället för bara de dyrare versionerna. De behöver inte placera annonser på din webbplats inte heller kräver att du sätta deras reklam på din webbplats, de också stödja en bra sekretesspolicy och säljer inte e-postadresser.

Vi rekommenderar den här tjänsten för låg eller hög trafik webbplatser som inte behöver omvandlingsstatistik.

Observera: Vi faktiskt inte installera spårningskoden i våra HTML-sidor från den här tjänsten. Översyn bygger på tillgänglig information demonstrationer och erfarenheter med kundservice.