webinar tjänster – omNovia 2017

omNovia tillhandahåller en högkvalitativ webinar service med en slät gränssnitt och utmärkta anslutnings. Det tillåter obegränsad webinars i upp till fyra mötesplatser. Men tar det för många av de funktioner som andra företag inkluderar som en del av deras plattformar. Därför är det ett bra val om ditt företag beror mycket på webinar produktion.

Sammanfattning

Av alla webinar tjänster vi granskade, omNovia hade det enklaste gränssnittet. Vi hade inga problem med anslutning och deltagarna inte behöver ladda ner något program eller program, även om presentatörerna måste köra en app för skärmdelning. Medan de flesta webinar mjukvarutjänster låter dig ladda video antingen från dina filer eller från YouTube, kan du göra antingen den här tjänsten. Den cobrowser, en funktion inte sett med andra webbseminarium programvara, tar lite övning att använda, men låter dig dela en webbsida med din publik.

Detta webinar plattform är helt anpassningsbara, även till den grad att sätta din egen logotyp och banner i webinar rummet självt. Detta gör det möjligt att skapa en proffsig webinar rum som speglar företagets varumärke. Tjänsten levereras med en funktion för att samla in registreringsavgifter. Men om du vill ha integration med kundvård programvara eller bly gen verktyg, måste du betala extra.

Det finns andra saker som du behöver för att betala extra för, såsom en konferensbrygga för att tillåta telefon-in deltagare. Detta är en nackdel för detta webinar tjänst, eftersom det är redan en av de dyraste vi ses, och de flesta av de andra företagen vi granskat ge alla sina funktioner som en del av baspaket.

Ändå har detta webinar plattform fördelen av den totala kvaliteten för sin webbkonferenser och VoIP interaktivitet. Dessutom planerna ger dig fyra konferensrum med obegränsad tid så att du kan vara värd så många webinars i en månad som du vill, även i följd. Detta är en stor tillgång om webinars utgör grunden för ditt företag eller marknadsföring.

Linjerna är säkra att åtminstone 128 bitar, och du kan lösenordsskydda om du vill. Det finns 24/7 chatt och telefonsupport under kontorstid. Den omNovia webbplats har utbildning videor, och om du är en ny användare, har själva plattformen förklaringar att gå igenom de viktigaste funktionerna.

Vi blev imponerade med den övergripande utseendet och känslan av omNovia s webinar plattform. Den prisplanen är en nackdel eftersom det börjar vid en högre hastighet och avgifter för funktioner som är standard med andra tjänster. Men om ditt företag beror mycket på frekventa webinars är omNovia värt att kolla in.