webinar tjänster – ONSTREAM Webinars 2017

ONSTREAM Webinars webinar tjänst gör det enkelt att köra webbseminarier för utbildning, utbildning och marknadsföring. Det erbjuder flera enastående funktioner utan att skapa en komplex instrumentbräda. På grund av dess bra balans mellan funktioner, användarvänlighet och operatörsstöd, är produktionsstart Webinars Top Ten Silver Award vinnare för webinar tjänster.

webinar Egenskaper

Schemaläggning och registreringsfunktioner jämföra ungefär densamma som för andra webinar tjänster. Online e-postfunktion kan du använda HTML-kod och erbjuder standardvariabler för information som redan lagrats i systemet. Om du vill kan du ladda ner en CSV-fil med namn och e-post deltagare, skräddarsy en inbjudan, och ställa in påminnelser. Det har inte en Outlook app, liksom vissa andra webbkonferenser gör, men du kan programmera den att integrera med Outlook eller andra e-program med ONSTREAM öppna API.

Du kan komma åt sociala medier funktioner på registreringssidan för att marknadsföra ditt evenemang på Facebook, Twitter eller Linkedin. Du kan också ändra webinar plattform för att ge en länk till din Facebook eller andra sociala medier sidan.

Dina deltagare kan komma händelsen på mobila enheter och datorer. Detta webinar plattform fungerar med en innehållsleveransnätverk som spänner över 100.000 servrar i 75 länder, underlätta säker, högkvalitativ ljud och video. Dina filer och chattmeddelanden vidare säkrade med 256-bitars AES-kryptering, vilket är högre än standard för online-industrin.

Liksom alla webinar tjänster, låter ONSTREAM du spela in ditt evenemang. Det har begränsad redigering kapacitet och lagrar din inspelning på sina servrar i upp till ett år.

Din arbetsyta menyn kan du presentera i några olika vyer. Som värd kan du ändra storlek, lägga till och flytta dina fönster som du vill. Standard webinar vy håller webcam video i värd på vänster sida, tillsammans med deltagarlistan och en chattskärm. De flesta av instrumentbrädan är tillägnad applikationsdelning eller ett bildspel. När värd flera presentatörer, att dela presentationen eller hålla en paneldiskussion, kan du ändra i syfte att understryka sina webbkameror istället.

presentations~~POS=TRUNC

När du kör ett bildspel eller dela ditt skrivbord, kan du behöva att betona en viss del av skärmen. De två sätt att göra detta som vi funnit användbara zoomar in på en bild och använda anteckningsverktygen. Den whiteboard sparar dina höjdpunkter på en sida-vid-sida basis. Detta innebär att om du markerar en sida och måste gå tillbaka till det någon gång, kommer era platser fortfarande vara där.

En enastående egenskap hos detta webinar programvara är dra-och-släpp-funktionen. Du kan öppna en fil som en PowerPoint-presentation, och dra den till webinar programvara, och det kommer att visas på skärmen för dina deltagare. Om du kommentera en bild, de anteckningar klart när du flyttar till nästa bild. Inte alla webinar program gör detta. Däremot webinar plattformen inte tillåter dig att förhandsgranska bilderna. Även om inte ett vanligt inslag, det är fortfarande en bra en som kan du enkelt se och hoppa förberedda bilder som inte kan vara av intresse för din målgrupp.

ONSTREAM s webinar plattform erbjuder några användbara varumärkes funktioner. Du kan ändra plattformen med din logotyp eller bakgrundsbild och utforma e-post och registreringsformulär för att återspegla företagets utseende. ONSTREAM kundtjänst kan hjälpa dig med dessa uppgifter också. Du kan också programmera en omdirigering länk för utloggning. Detta sänder deltagare som lämnar en webbadress som du väljer, såsom en produktinformation sida, undersökning eller köp sidan.

Men de andra intäktsskapande funktioner i denna programvara är inte lika stark som med andra webinar plattformar vi granskat. Integration med kundrespons programvara kräver programmering, och medan produktionsstart har ett öppet API för att göra det enkelt, andra program automatiskt att integration. Det finns inte någon lead generation verktyg, bortsett från de frågor du programmera in registreringen, eller analyser av rapporter för ränte – saker hela webinar mjukvarutjänster tillhandahåller. Slutligen, om du vill ta betalt för dina webinars, måste du skicka regis till en separat webbplats för att betala och sedan godkänna registrering efter betalning. Även om inte ovanligt eller svårt, det är fortfarande en olägenhet i denna dag av fullständig automatisering.

Denna programvara har några av de bästa deltagare-behörighetskontroll av alla webinar plattformar vi granskat. Kontoinnehavare har alla kontroller. Mötes värdar har nästan alla kontroller, men kan inte degradera kontoinnehavaren. Deltagarna kan lyssna, prata och använda specifika funktioner som beviljats ​​av en värd. Observatörer är begränsad till att titta på och bara lyssna. När du bjuda in deltagare, du tilldela dem varje deltagare status. Du kan dock främja människor till någon nivå under webinar, med upp till värd nivå. Inte alla tjänster kan du göra detta i sessionen.

Det finns ljud Q & A verktygen så att deltagarna kan begära tillåtelse att tala, och det har ifråga screening. Dessa är användbara verktyg för att hålla kontroll över en stor webinar. Dessutom, om du känner att du behöver ytterligare hjälp, kan ONSTREAM ge dig en professionell assistent som kan gå igenom hela processen, från förberedelse till slutsatsen, och delta i webinar som moderator. Det kostar extra, men kan innebära skillnaden mellan en väl fungerande presentation och en som lämnar deltagare och presentatörer frustrerade och förvirrade.

intäktsskapande Egenskaper

Bolagets utmärkt kundservice alternativ gör det sticker ut. Den tilldelar varje konto en levande kundtjänst samordnare som leder dig genom installationsprocessen, webinar träningar och sessionsrapporteringsverktyg. Du kan göra en praxis som kör med ONSTREAM supportteam som kommer att ge dig feedback och tips. Detta är särskilt användbart om du har en viktig presentation eller är ny på videokonferenser.

ONSTREAM ger 24/7 telefonsupport och chattsupport under kontorstid. Vid behov kan en tekniker få tillgång till ett webbseminarium för felsökning. Det finns levande utbildning och flera videosjälvstudier. Den saknar en orientering video för deltagarna men har en nedladdningsbar manual med fokus på deltagande verktyg. Du kan hänvisa personer till denna guide genom att ta den vid registrering eller i en länk i inbjudan. En användarhandledning sparar en hel del frustration och tid förklarar funktionerna på webbplatsen när du vill komma in i presentationen.

moderator Egenskaper

ONSTREAM Webinars har flera standout funktioner som skiljer det från de flesta webinar programvara, men det är gles på monetarisering funktioner. Därför är det en av de bästa valen för webinar tjänster om du vill webinars som tillhandahåller utbildning, utbildning eller allmän marknadsföring av ditt företag eller produkt.

Hjälp och support

Sammanfattning