Windows Server Backup – EASEUS Todo Backup Server 2017

EASEUS är känt för att utveckla kvalitet programvara, och dess Windows server backup programvara har detta bekant kvalitet. EASEUS Todo Backup Server använder disk imaging teknik för att stödja en effektiv och kostnadseffektiv Windows Server program för säkerhetskopiering. Denna programvara ger avancerade verktyg som stegvis och differentiell säkerhetskopiering, backup utslagning och varm backup för att hjälpa dig återhämta sig från potentiellt katastrofal förlust av data. Dessutom erbjuder denna ansökan schemaläggning och rapportverktyg, tillsammans med en rad olika återställnings och restaurering funktioner.

Sammanfattning

Todo s flikar gränssnitt är lätt att använda och organiseras av grundfunktion. Fliken Home ger snabb tillgång till enkla säkerhets- och återställningsåtgärder. På fliken Avancerat tar dig direkt till några av de verktyg som kommer att göra tunga lyft – funktioner som hela disken eller enkel partition samt Exchange och SQL Server säkerhetskopior. Liknande funktioner finns också på säkerhetskopiering och återställning flikar. Denna smarta layout sparar värdefull tid.

Todo Backup fliken är där du kan schemalägga hela systemet, disk, partition och även fil-nivå backup. Exchange och MS SQL server backup kontroller är också tillgängliga. När du väljer en backup typ, kan du ställa in parametrarna för din backup till att omfatta omfattning och hur ofta. Du kan ha kontinuerlig dataskydd om du behöver det, och molnlagring och synkronisering där du vill ha den.

Fliken Recovery kan du återställa hela system, hårddiskar, partitioner och enskilda filer. Det ger dig också möjlighet att spara återskapad data till olika maskinvaror – från en hårddisk till en SDD, till exempel. Denna funktion kan vara en livräddare. Kom ihåg att ha lämpliga drivrutiner å annars operationen kan ta mycket längre tid än du vill.

Nästan som en separat funktion, erbjuder fliken Verktyg enkel tillgång till hjälp disk och bildfunktioner, även för bandkopior. Det är härifrån som du kan bränna en bild på en disk och verifiera dess integritet innan du torkar av enheten, konvertera bilden och montera den som en virtuell maskin. Och nästan som om det var väntat att din Master Boot Record var på den nyligen formaterad enhet, kan fliken Verktyg också användas för att skapa en nödstart disk samt möjliggöra PreOS operationer för att hjälpa dig att få ett försprång på att återhämta sig den bilden till enheten du av misstag formaterat.

Du har flera backup media alternativ som finns i bara ett paket med supportalternativ för att säkerhetskopiera till alla format, från bandenheter upp till den största SSD. I själva verket kan VÄLBEFINNANDE Todo Backup Server säkerhetskopiera och återställa data till (och från) nästan alla lokala eller nätverksansluten enhet eller enhet, inklusive dynamiska diskar.

EASEUS ger hygglig stöd, även om många backup-tjänster erbjuder mycket mer omfattande hjälpalternativ. Dokumentationen programvara är till stor hjälp för att utföra grundläggande funktioner. De online-forum kan svara på några av dina mer komplicerade frågor, och videos för att hjälpa dig ta itu med de större uppgifter är en stor hjälp. Om du behöver något utöver det, e-post är den enda tillgängliga metoden för att kontakta kundtjänst.

EASEUS Todo Backup Server är ett användarvänligt Windows-server verktyg för säkerhetskopiering. Den levereras med en komplett uppsättning kraftfulla verktyg för att hjälpa dig att hålla säkerhetskopior aktuell. Även om det är mycket konfigurerbar och ger dig ett stort antal resurser, supportalternativ är något begränsad. Dock bör Todo Backup Server vara intuitivt nog för en nybörjare att förstå.