wordpress hosting – Bara Host WordPress Hosting 2017

Just Host är en blogg webbhotell som ger obegränsad diskutrymme för webbplatser, vilket innebär att du alltid kommer att ha gott om plats för alla dina filer. Obegränsad domänvärd är också en del av Just värdens olika paket. Du måste fortfarande hitta och köpa dina egna domännamn, men företaget inte placera några begränsningar på antal separata webbplatser som du kan vara värd på ett enda konto. Som en del av sin blogg värd paket ger bara värd dig med ett gratis domännamn för det första året. Förutom den gratis domännamn, kan du också få obegränsad add-on domäner och underdomäner. Dessa ger dig många alternativ för att skapa sekundära webbplatser eller delar på en enda domän.

Den här bloggen webbhotell erbjuder gratis dra-och-släpp Site Builder, som gör att du enkelt skapa dina webbplatser från scratch. Du behöver inte någon särskild kunskap eller erfarenhet av HTML för att använda denna byggmästare, men du är något begränsad av builder designfunktioner.

Bara Host ger också obegränsade konton och stöd med sin blogg webbhotell. Detta gör det möjligt att erbjuda skräddarsydda e-postadresser för andra i organisationen, liksom för familj eller vänner. E-post lagring ibland begränsad, dock, och utrymmet använda dina e-postkonton är listat i lagrings summor.

Med övervakning 24-timmars nätverk Just Host ger som en del av sin blogg värd paket, kommer din webbplats inte gå ned under en längre tid. Avbrott kan fortfarande förekomma, men företagets tekniska team håller ett ständigt öga på saker och få dem fast vid första tecken på problem. Det gör också automatiska säkerhetskopior av din webbplats som en extra felsäkert, du kommer att behöva göra egna kopior av säkerhetskopior för att hålla dem åtskilda från servern.

Just Host erbjuder blogg hosting paket som inkluderar obegränsat lagringsutrymme och underdomäner. Det gör det också möjligt att vara värd för flera domäner på en enda servicepaket, även om du måste köpa varje domän individuellt. Med en enkel att använda webbplatsen byggare och automatisk säkerhetskopiering är bara värd en solid val i webbhotell.