wordpress hosting – GoDaddy, 2017

GoDaddy erbjuder blogg webbhotell tjänster som gör det enkelt att ställa in din egen webbplats med minimal tid och ansträngning. Med lyckades WordPress installation, du kan ställa in en ny hemsida på mindre än en minut. Du behöver ge några detaljer för installation, såsom användarnamn, lösenord och webbplats titel.

Automatiska uppdateringar för din WordPress installation tillhandahålls av GoDaddy som en del av sin blogg webbhotell. Detta håller plattformen säker och aktuell, hjälper till att förhindra stabilitetsproblem och säkerhetsproblem. Det är viktigt att komma ihåg dock att automatiska uppdateringar till WordPress-plattformen kan bryta vissa teman och plugins. Du vill hålla ett vakande öga på din webbplats.

Om du inte vill använda WordPress, har GoDaddy blogg värd en webbplats designer verktyg som låter dig skapa och anpassa en webbplats själv. Den innehåller hundratals anpassningsbara mönster och en dra-och-släpp-gränssnitt. Även om det inte kräver någon teknisk kompetens att använda, behöver du ha en kreativ känsla för att göra en snygg hemsida från grunden.

Med GoDaddy blogg värd, behöver du inte att köpa ditt domännamn separat. Tjänsten inkluderar en gratis domän, men du behöver söka efter en ledig ett.

Nattliga säkerhetskopior ingår i detta WordPress-blogg värd, så att du alltid har en ny kopia av din webbplats redo att installera i den osannolika händelsen av en serverkrasch eller andra problem. Men måste du flytta säkerhetskopiorna till din egen dator för att de ska vara riktigt säker eftersom om servern helt kraschar, kan säkerhetskopior där försvinner också.

GoDaddy erbjuder teknisk support 24 timmar för alla sina blogg webbhotell kunder. Om du har problem eller frågor, kan du nå kundtjänst via telefon som helst, dag eller natt. Företaget erbjuder även en online-hjälp portal för att hjälpa till med gemensamma problem, så att du inte behöver vänta på telefon hjälp för mindre frågor.

GoDaddy erbjuder kontinuerligt stöd och lättanvända installationer. Dessutom, dess nattliga backup, site designverktyg och snabb WordPress installation gör detta till ett bra val för ett webbhotell.