youtube-omvandlare – Jocsoft YouTube till iPhone Converter

Jocsoft YouTube till iPhone Converter är innovativ och förenklad YouTube Converter programvara. YouTube Video Converter inte bara fångar YouTube, Flash Live Video (FLV) filer, men det kan också ladda ner video från Google Video, Break.com, MySpace, Facebook, Guba, Metacafe och många andra populära webbplatser videodelning. När du har hämtat till datorn, omvandlar appen automatiskt video från en YouTube-format till ett format som är kompatibelt med iPhone. Dessutom har YouTube Converter inbyggt stöd för iPad, iPod, iTouch och många andra bärbara enheter.

Enkel användning

Den Jocsoft YouTube till iPhone Converter är väldigt enkel att installera. Dator nybörjare kan vara glada över hur appen gör alla beslut installations för dem. IPhone Video Converter programvara har flera standardinställningar som gör installationen en enkel match. Dessutom kan användarna anpassa YouTube Converter sina egna preferenser genom att ange installationskataloger, målmappar, formattyper och mer.

YouTube Converter har en förenklad konstruktion som kan påminna vissa användare av den långa föråldrade Microsoft Windows 3.0 användargränssnitt. Trots detta estetiska nackdel, är programvaran intuitiv att använda och navigera.

Borttagning av YouTube omvandlaren är också en enkel uppgift och sker via Microsoft Windows kontrollpanel. Dessutom kan appen tas bort genom att klicka på avinstallationsikonen finns i Microsoft Windows Program område.

Den Jocsoft YouTube till iPhone Converter är utrustad med en inbyggd webbläsare för både video watching och filkonvertering. När appen integrerade webbläsaren börjar spela upp en video, uppmanar YouTube Converter användaren om att ladda ner den video som spelas. Vid en ja svar, hämtar YouTube Video Converter programvara önskad FLV-filen och automatiskt konverterar den från en YouTube-format till en iPhone-kompatibelt format.

För att Jocsoft YouTube till iPhone Converter för att fungera korrekt måste användaren ha Microsofts Internet Explorer installerat på sin dator. IPhone Video Converter programvara stöder inte Mozilla Firefox eller andra icke-Windows-webbläsare. Kanske i framtida versioner version, kommer tillverkaren av YouTube Converter överväga stöd till andra webbläsare.

Funktioner

YouTube Converter kan också omvandla video från WMV, MP3, AVI och QuickTime-format. Åstadkomma denna uppgift kräver endast att spela önskad video inifrån appen integrerade webbläsaren.

YouTube Video Converter programvara möjliggör nedladdning av flera videoklipp på en gång genom att genomföra multi-gänga. Omvandlaren mjukvaran har ett stopp, start och återuppta-hämtningsfunktionen.

Omvandlaren mjukvaran är utrustad med flera inställningar som tillåter användaren att välja storlek, video upplösning och kvalitet på konverterade programvara. I vårt test av Jocsoft YouTube till iPhone Converter, hämtade vi fyra separata filmer. Vid varje tillfälle, iPhone omvandlare sömlöst omvandlas FLV-filen till en iPhone kompatibelt format. Efter överföring och se videon på iPhone, var vi nöjda med hur väl konverterade videon bibehållen hög uteffekt video och ljudkvaliteten.

Sammantaget är tillverkarens tekniska support för Jocsoft YouTube till iPhone Converter underwhelming. Tillverkarens webbplats har en supportavdelning som är värd bara ett kontaktformulär. Innan du fyller i formuläret användarna riktade att läsa en minimalistisk hjälpfil som kommer bifogas iPhone Video Converter programvara. Webbplatsen gör rapporterar att iPhone Converter fick en version uppdatering den 6 juli 2010. Men utelämnas från kontaktinformationen är Jacsoft exakta gatuadress, telefonnummer, och deras verksamhet historia.

Jocsoft YouTube till iPhone Converter är lätt att använda, enkla program. IPhone Video Converter ger god kvalitet video i flera resolutioner och former. Men på grund av en begränsad supporterbjudande på produktens hemsida och ofullständig information om produkttillverkaren, YouTube Converter rankad sist i vår granskning.

konvertering kvalitet

Teknisk support

Sammanfattning