youtube till mp3 Converter – Aiseesoft Youtube till MP3 Converter

Den Aiseesoft Streaming Video Recorder är ständigt körs i bakgrunden på din dator medan du surfar på internet. När du navigerar genom webbplatser och möter YouTube-sidor, kommer YouTube till MP3 Converter automatiskt upptäcka videon. Webbadressen kommer att erkännas och nedladdningen börjar. Du kan stoppa hämtningen, eller ens lägga till egna videoklipp genom att manuellt ange en webbadress. Denna programvara kommer att vara ständigt igång, och du behöver inte oroa dig för en video tas bort från YouTube eller förlora länken eftersom varje video kommer att upptäckas och registreras. Denna snabba YouTube till MP3 Converter är ett av de bästa i världen på grund av dess innovativa inspelning och nedladdningsfunktioner.

Kvalitet

Denna ansökan har inte riktigt den kvalitet som några av de andra produkter som har. Medan vi fortfarande var imponerad av hur klart ljudet var, var det inte riktigt lika skarp som originalet. Om du lyssnar på MP3 och jämför den med den ursprungliga videon kommer du att kunna höra skillnad, men om du bara lyssnar på det ensam, du förmodligen inte kommer att kunna berätta.

YouTube-videor har blivit en integrerad del av vårt samhälle. Från företagens instruktionsfilmer till hemvideofilmer av ditt barns fotbollsmatcher, är YouTube en oumbärlig resurs. Oavsett dina intressen, är du säker på att stöta på en YouTube-video du vill ladda ner och spara. Eftersom de flesta YouTube-videor använder Flash-format, är det också mycket troligt att du behöver för att konvertera filen till en mer populär och vanligt format. En av de mest populära ljudformaten är MP3-format. Denna typ av fil är perfekt för att hålla hög kvalitet kopior av ljudet från YouTube-videor. Du kan även exportera dessa filer till en mobiltelefon eller annan mobil enhet, såsom en iPod.

YouTube to MP3 Converter kan hjälpa dig att fånga, spela in och konvertera alla dina favorit YouTube-videor. Från dina favoritartister som ännu inte har en CD ut till underhållande ljudeffekter, kommer detta program att göra för många timmars njutning. YouTube-videor hämta när du surfar på Internet. Dessa nedladdningar tar bara några minuter, och mer än en video kan laddas ner samtidigt. När videon har hämtats, kan du ställa in omvandlingsprocessen.

Den ursprungliga YouTube-video hämtas i sin ursprungliga filformatet Flash. De nedladdade videor kommer att noteras på gränssnittet, inklusive videoinformationen och en länk till YouTube-sida. Denna programvara fungerar med alla olika webbläsare, inklusive Internet Explorer, Firefox och Google Chrome. Att konvertera video till en MP3-format, eller någon annan typ, antingen markera filen och klicka sedan på ikonen som säger “Video Converter” eller helt enkelt högerklicka på filen och välj “Konvertera.” Detta kommer att öppna upp en nytt fönster där filen visas och du kan välja den utgående filformat. Konverteringen tar bara några minuter, och den totala tiden beror på filstorleken.

Denna tvåstegsprocess är något mer komplicerat än andra liknande YouTube till MP3 konverterare som bara kräver en omvandling i ett steg. Andra tillämpningar kan ladda ner och konvertera video samtidigt. Men stegen tydligt märkta i Aiseesoft omvandlare, och det tar bara några minuter att vänja sig vid utformningen av programmet.

Funktioner

Medan programvaran lätt kan konvertera alla YouTube-video till en MP3-format, kan det också konvertera video till en rad andra format. Denna programvara kan också konvertera filer som redan är lagrade på din dator. Dessa filer kan komma från DVD-skivor, andra internetmedier eller ens hem filmer som importerats från din kamera. Några av de mest populära utdataformat inkluderar följande

Detta YouTube till MP3 Converter är enkel att använda. Gränssnittet är tydligt märkta och funktionerna är lätta att identifiera. Men eftersom YouTube-video till MP3 Converter upptäcker och nedladdningar alla YouTube-videor som visas i din webbläsare, är det något rörig. Det så mycket som pågår är, kan det vara något skrämmande. Ta lite tid att lära känna denna programvara och några av dess mer originella och intrikata funktioner.

Tillverkarna av denna YouTube till MP3 Converter hantera en e-postadress för kundsupport. Webbplatsen har även sektioner av vanliga frågor och användarens forum där användare kan interagera. När vi har skickat ett e-postmeddelande med några frågor om programmet, vi fick ett svar efter några arbetsdagar.

YouTube till MP3-omvandlare har en mängd innovativa och roliga funktioner. Det är ständigt körs i bakgrunden när du surfar på Internet, och det kommer att registrera alla YouTube-videor du öppnar när du surfar. Aiseesoft Streaming Video Recorder är ett fantastiskt sätt att spåra och spara alla YouTube-videor du kan öppnas. Programmet kan också konvertera video till andra filformat.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning