youtube till MP4 Converter – Aiseesoft Streaming Video Recorder

Om du älskar att bläddra YouTube och vill spara filerna för personligt bruk, är Aiseesoft Streaming Video Recorder en av många YouTube till MP4-omvandlare för att överväga. Den har en vadderad lista över funktioner, en bra layout och anständigt hjälpdokumentation.

Funktioner

Att konvertera YouTube-video till MP4, denna ansökan använder strategin för en automatisk sniffer. Sniffer identifierar de videoklipp som du öppnar din webbläsare och hämtar dem automatiskt. Om du vill kan du även ge sniffer en URL och låt den iller in videon utan användning av en webbläsare, vilket är en bra sak. Tyvärr gör dataöverföring inte alltid fungerar. I flera nedladdningstester, framstegsmätaren stannade på 0% på obestämd tid.

Om du har svårt med dataöverföring, kan du NAB videoklipp från IE cache. Tyvärr är innehållet cache svårt att kontrollera och du kommer inte alltid att hitta videoklipp som du ville lagras där.

Noterbara funktioner inkluderar följande

Video beskärning är en annorlunda och potentiellt värdefull egenskap som är sällsynt bland YouTube till MP4-omvandlare. YouTube-videor alla delar samma dimensioner 640×360 pixlar. Vissa filmer har olika proportioner, så svart utrymme utgör skillnaden i syfte att upprätthålla YouTube standardstorlek. Videon beskärning är perfekt för att skära ut dessa svarta fläckar.

Device Support Den breda filformat och multimedia är kanske denna YouTube till MP4 Converter starkaste tillgång. Det kan konvertera filer till alla populära videoformat och har det bredaste utbudet av multimediaenhet kompatibilitet runt.

Enkel användning

Nedladdningsproblem i video sniffer är en stor nackdel för att underlätta användning. Om du har en video nedladdning som inte kommer att fortskrida, är din bästa insats för att avbryta hämtningen och försök igen. Om det inte gör susen, kan du gräva igenom din IE cache och hoppas att hitta din video gömd där någonstans.

Om du får en fil laddas ned, är resten av omvandlaren stor. Det är attraktivt och ganska lätt att använda. Det skulle vara en utmanare om loader var bara mer tillförlitlig.

Detta YouTube till MP4 omvandlare utvecklades väl i våra konverteringstester. Vi observerade liten eller ingen missfärgning, oskärpa, eller stretching.

Kundsupport kunde vara mycket bättre. Det finns frågor på nätet, men de är över generaliserad. Tillverkaren använder samma frågor för alla typer av produkter. Om du har ett problem som är specifikt för denna ansökan, du förmodligen inte kommer att hitta svaret på frågor. Lyckligtvis, handledning för ansökan är tillgängliga för att hjälpa dig att lösa problem. Om värsta fall, kan du alltid maila för mer anpassad hjälp och information.

Om du kan få Aiseesoft Streaming Video Recorder igång ordentligt för dig, kommer det möta eller överträffa dina förväntningar. De fantastiska funktioner skulle göra det en toppklass ansökan om loader var mer konsekvent tillförlitlig; det kan vara svårt att få den video du vill i denna omvandlare, och vi tror att många användare inte vill ta risken.

konvertering kvalitet

Hjälp och support

Sammanfattning